Miért van az, hogy mindig a nővérem kapja a jobb dolgokat én meg érjem be azzal ami marad?
Már egy ideje ez van és annyira rosszul esik, hogy sírhatnékom van.
Mit tegyek?
Hát nem tudom.
Bármit vesznek anyámék őt kérdezik meg előbb melyik kell neki... nekem.meg mindig az jut ami marad.. bármiről legyen szó ez így van. Annyira rosszul érzem magam, főleg, hogy apám még ordít is velem, hogy ha nem tetszik ami nekem jut..
Megértelek, én is így voltam gyerekként. Idősebb testvérem mindent megkapott, amit akart. Mint mondjuk például azt, hogy amíg otthon élt, szüleim 3 PC-t vettek neki. Én is kértem egyet, de soha sem kaptam. Nem, nem volt közös a gép, az csak az övé volt. Testvéremet elengedték a párizsi kirándulásra, de amikor azt mondtam én is szeretnék menni, akkor azt mondták, hogy túl drága az.
Leültem velük beszélgetni, nem is egyszer, de egyszerűen semmin sem változtatott. Én kitűnő tanuló voltam, testvérem meg majdnem megbukott. Otthon életében semmiben sem segített, amíg én hetente legalább egyszer kitakarítottam, megfőztem. Őt elengedték a barátaival, nekem meg iskola után azonnal haza kellett mennem.
Ilyen az élet. A mai napig nem tudom miért csinálták ezt. Mindig valami teljesen értelmetlen magyarázatot adtak a kérdéseimre. Leggyakrabban csak azt kaptam, hogy "mert ő idősebb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!