Mi lessz így velem?
Tudom ez most sokat nem segít, de nem igaz, hogy ezt nem lehetett érzékelni a személyiségén még gyerekvállalás előtt. Ez olyan mint fordított esetben a nők mondják, hogy üt ver, de már nemtok elválni mer ez meg az...
Ülj le vele próbáld megbeszélni a dolgot, ha meg nem megy két sz@ar opció közül válaszd a kevésbé sz@art
"Papucs nem vagyok mert ki állok magamért de nem szólok sokszor Nehogy vitát generáljak... kénytelen vagyok megalázkodni. És ha belegondolok hogy igy fog velem viselkedni mig élek már arra is gondoltam hogy remélem korán meghalok. Félek." - ennek a szövegrésznek az eleje és a vége nem nagyon van összhangban a számomra!
Hagyd ott!
Lehet, hogy egyedül kell felnevelned a gyerekedet, de legalább nem kell félned, és a maga ura lehetsz. Talán még egy rendes társat is találsz.
Szerintem menj bele a vitába. És harcolj. Most itt az kell, hogy üsd idézőjelbe. Most itt tűz kell. És akkor majd lesznek sebek amikkel lehet valamit kezdeni. De így semmit, ha lapítasz.
az is benne van, hogy menne van, hogy van valakije vagy csak tetszik neki valaki más és rajtad veri ezt le.
Ha neki állsz megtanulni küzdeni vele, akkor abból azt is megérti, hogy van itt még valami. Most szenvedély kell.
Pedig de, papucs vagy, még ha nem is ismered be. Azzal hogy megalázkodsz azzá válsz!
Próbáld meg vele normálisan megbeszélni, hogy mi veled a baja.
A pénzt meg be lehet osztani, felírjátok havonta mire akartok kiadni, félretenni. És igenis, néha vitát kell generálni, másképp nem megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!