A Karola vagy a Blanka név a szebb?
Szerintetek melyik?
Tudtok esetleg szép, de különleges női neveket, ami anyakönyvezhető?
Nekem egyik sem tetszik, de ha csak ezekből kell választani, akkor inkább a Blanka.
Írta valaki, hogy a Blanka ódivatú. Ezen jót mosolyogtam, mert gyerekkoromban ez pont hogy egy hipermodern divatnév volt :) úgy látszik, rohadt öreg vagyok már a 33 évemmel.
És ha véletlen nem lesz elég különleges a név, az baj? Úgy értem, tanúja voltam pár éve, amikor egy anyuka a különleges nevű kislányát óvodába íratta, ahol kiderült, hogy a különleges nevű kislánynak négy másik szintén különleges kislánnyal kell osztoznia a különleges nevén. Rosszul érintette. Ahelyett, hogy elnevezte volna Editnek, Évának, Andreának vagy Anikónak, akikből meg egy sem volt.
Mindenkinek szíve joga persze, de át kellene gondolni, hogy érdemes-e a gyerek nevének kiválasztásakor kiélni a kreatív hajlamaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!