Kinek milyen eseményét/eseményeit rontották el a szülei, nagyszülei, közeli vagy távoli rokonai?
A ballagásom volt ha nem is olyan vészes, de azért érdekes. Kezdve ott, hogy anyám kijelentette, hogy ő nem fog eljönni, mert apám ott lesz. (elváltak) Erre mondtam, hogy neki ott a helye, és szeretném, ha eljönne, és ha nem jön, akkor én sem megyek. Erre eljött, de csak az emeletről leskelődött az ablakból.
A műsor után apám szidta nekem anyámat, hogy mi az, hogy nem csinált ünnepi ballagási ebédet (se pénzünk, se igényünk nem volt erre) mert így nem tudom a nagyanyámat (apám anyját) meghívni ebédre.
Apám foglalt asztalt egy jó drága étterembe vacsorára, oda meghívta a haverjait, és a haver családját (akik nekem senkim) és ők nagyon jól szórakoztak.
Ekkor fogadtam meg, hogy soha nem fogok férjhez menni, mert én ezt az ellenségeskedést a lagzimon/esküvőmön nem fogom még egyszer végigcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!