Elszökök és körbejárom a világot. Meddig juthatok? Mennyire lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy elszököm,hogy körbejárjam a világot!Vélemények?Csak egy hátizsákot voliszek a legfontosabb dolgaimmal.Már nem bírok tovább itt maradni!14\l2017. júl. 3. 15:22
11/15 anonim válasza:
Keresztapam fia is elindult vilagot latni vonattal telen kamaszkent. Alig 600 km es par nap utan ugy megfagyott hogy amputalni kellett az osszes labujjait. Szoval csak okosan ha tenyleg viszket a talpad...
12/15 anonim válasza:
Én utoljára 6 éves koromban gondolkoztam így.
El is mentem, de öt utcával arrébb rántott hús szagát hozta a szél, eszembe jutott, hogy éhes vagyok és haza mentem.
13/15 anonim válasza:
Mi lesz veled?
-nincs munkád/ kereseted
-nincs hol laknod
-keres a rendőrség
-hideg időben megfagysz
-éhenhalsz
-megerőszakolnak
-stb....
14/15 anonim válasza:
A szervkereskedőkről nem is beszélve!
Tudod, mennyit lehetne kiárulni belőled?
15/15 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Nekem most egy friss cikk jutott eszembe.
Bécsben 5 euróért árulják magukat magyar gyermek prostituáltak. A bandát szerencsére elkapták. A világ sokkal durvább, mint gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!