Egész nap otthon mereszti a valagát! Mit lehet tenni?
Az egyik haverom felesége egész nap otthon ül, ameddig a párja dolgozik és a gyerekek ( nem a férj gyerekei) iskolában vannak, (most nyári szünet alkalmával nyilván otthon). Rendszeresen panaszkodik nekem, hogy nem dolgozik, de még az otthon teendőket sem igazán szereti ellátni. Tőlem kért tanácsot, de én nem igazán tudtam neki mit adni, mondtam beszéljék meg, de ő már próbálta, nem megy. Tényleg csak a különválás az egyetlen módja? Ti találkoztatok ilyen esettel, mi lett a végkimenetele?
Sajnos hitellel is rendelkeznek, amit a lakásra vettek fel, ezért rengeteget dolgozik a férj. Rá lehet venni valahogy a feleségét, hogy mégis vállaljon valamennyicske munkát, ha csak 4 órásat is ,de valamennyit? Esetleg többet vegyen ki a háztartásból? A barátom azt mondta, hogy próbálkozott azzal is, hogy mindent úgy hagyott, hátha egyszer már annyira káosz lesz, hogy zavarni fogja a nőt, de sajnos ez sem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!