Nektek ez nem zavaro?
Figyelt kérdés
ilyenre gondolok hogy fürdök után a zuhany csoportosan zuhanyoznak a nök,vagy Campingben sincsenek elválasztva a kabinok. Családtagjaimnak ezzel nincs probléma ahogy észrevettem. Vagyis amult hétvégén voltunk a györi fürdöben kicsit hüsölni,es hát edesanyam ragaszkodott hozza hogy ott tusoljunk.Hal istennek sokan nem voltunk,de nektek iylen nem zavaro?#közös-zuhany
2017. jún. 25. 13:52
11/13 anonim válasza:
Arra, hogy szégyenlős vagy.
Ezzel gondod lessz később a testi, parnereddel.
Kezdj el ebben megváltozni.
A magad, és a lehendő párod örömére.
12/13 anonim válasza:
De, engem is zavar. Ha koncertünk van, a mai napig úgy öltözök át az öltözőben is, hogy a lehető legkevesebb látszódjon belőlem. Soha nem zuhanyoznék más előtt, csak a férjem előtt, de általában külön szoktunk. És Vele nincs gondom, egyszerűen ilyen vagyok, mert sok beszólást kaptam nőktól, meg látom, hogy némelyik az öltözőben is azzal van elfoglalva, hogy méreget mindenkit. És ettől elfog a hányinger.
13/13 anonim válasza:
Nekünk nem zavaró.
Mert szociális nevelésben volt részünk, nem lakatlan szigeten.
Tudjuk mi illik. Anyukám is együtt fürdik néha otthon is.
Mi baj ezzel?
Bizalmi dolog.
Volt már, hogy én borotváltam, ezt kérte.
Mert szembeteg is.
A szégyenlőség nevelési dolog.
Mi nem lettünk szégyenlősre nevelve.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!