Miért elégszenek meg néhányan a 8 általánossal? A szülőket nem zavarja?
Ismerek olyan embert ki diplomával rendelkezik, de minimálbérért dolgozik, hol az igazság, miért tanult??!!
Sok ember inkább dolgozik, a megélhetés , kenyér a szájába fontosabb, lehet hogy támogatni is kell , pl családtag , gyerek, testvér stb....
Sok gyereket a szülők sem támogatnak , ha téged igen szerencsés vagy :) nem mindenkinek adatik meg, sajnos.
Én is egy másik Orszsgban tudtam csak érvényesülni, Magyarország nem igen nyújtott, nyújt sok segítséget, sem a diáknak, gyereket egyedül neveloknek, betegeknek. Dolgozni kell :(
Szia! Nekem is 8 általánosan van.
Tudod nekem azért van 8 általánosom, mert
1) a suliban mindig piszkáltak ( bántottak, rugdostak, koptek rám, megaláztak mindennap, stb) , középiskolában is, és már nem bírtam tovább.
2) Igazából nekem nagyon nehezen ment a tanulás, ha leültem tanulni órákat , másnapra mindig elfelejtettem és ugyanúgy 1-t kaptam minden temazarora, ezért a tanárok is megutáltak, amiért ilyen buta vagyok, de segíteni azért nem segítettek egyszer sem, hiába kertem hogy magyarázzák el.
3) a szüleimnek nem volt pénze magantanart fogadni nekem, hogy o legalább segítsen nekem, amit nem értek.
Igazából ez a 3 pont az, ami lényegesen megmutatja, hogy miért is csak 8 altalanosom van.
Amit átéltem akkor, most, a jelenben mutatkozik meg. Onbizalomhiany, visszahúzódottság, stb.
Nem merek elmenni tanulni, felek, hogy újra kikozositenenek, és ha akkor nem ment a tanulás, most sem menne. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!