... ha a nők nem lennének annyira elfoglaltak a háztartással és a gyerekekkel, akkor ők is gyakran félreléphetnének. Azt hiszem megtalálod benne a választ
2010. máj. 19. 13:08
13/19 anonim válasza:
sajnos tényleg sok van ilyen,bár tisztelet a kivételnek, szerintem ez főként neveltetés kérdése, ha anyuka úgy volt otthon kezelve mint egy bejárónő, dadus, akkor a drága ember ezt fogja gyakorolni a párkapcsolatában is....nálunk még egy lapáttal rátett az anyós-após is h folyamatosan engem aláztak a fiuknak, ill. bátorították minden féle genyóságra, persze annyira nem kellett lökdösni a szentemet megvolt neki a magához való "esze"...persze házasság előtt kicsit mást mutatott magából....de mit mondjak hülye voltam
2010. máj. 19. 13:14
14/19 anonim válasza:
A csendes eső nagyon hasznos a földeknek, de beleborzongani az igazi viharba tudunk.. érted ugye? És az érzelmi viharban rengeteg szenvedély van, pozitív és negatív érzések felváltva. A gond csak az, hogy legtöbben rájövünk, nem lehet állandóan viharban élni, csakhogy utána már nem tudunk kikecmeregni belőle.
2010. máj. 19. 13:14
15/19 anonim válasza:
igen, a vihar az is közrejátszik, mi a nagy balhék után szexel vezettük le a feszültséget és valahogy el is bagatelizálódtak az egyébként fontos dolgok.....aztán terhesség, gyerek és a gondokat meg kellett volna beszélni és mint két idegen álltunk egymással szemben.....
2010. máj. 19. 13:17
16/19 anonim válasza:
Pont ma akartam feltenni ezt a kérdést:), csak én 22/L vagyok. 2 ilyen nő is van a környezetemben és annyira, de annyira nem értem meg őket, hogy mért kínozzák magukat. Ők is tudják, hogy nem jó így, de csinálják. Valaki magyarázza el:)
1,5 éve vagyok a Párommal, és 3 hét után költöztünk össze és eddig 3x veszekedtünk, de persze úgy, hogy addig nem aludtunk el míg meg beszéltük a veszekedéses dolgokat.
Mért viseli el valaki a mindennapos veszekedéseket, a bunkó egymáshoz állást, stb...
2010. máj. 19. 13:20
17/19 anonim válasza:
Szerintem sok "gyenge" nő erős férfit akar tudatalattija is így működik, ezek vonzzák. A férfiak oldalát nem tudom, nekem szerencsére olyan a férjem, aki megbecsül minket.
2010. máj. 19. 14:26
18/19 anonim válasza:
Szerintem legalább annyi hibás nő is van, akik nem becsülik meg aí jó férjüket és csak a gyerek érdekli őket.
2010. máj. 19. 21:22
19/19 anonim válasza:
és a férfinak miért kell elhanyagolni a gyerek neveltetését?
úgy értem,ott van a nő megszületik a gyerek akkor miért mindig a nőnek kell foglalkozni a gyerekkel? a férfi is figyeljen oda a neveltetésre, és ő is foglalkozzon a gyerekkel akkor nem fogja elhanyagolva érezni magát!
de ilyenkor is csak a nő a hibás, egy gyerek magától nem fog megtanulni járni, nem fog fejlődni ha nem foglalkoznak vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!