Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha születésed pillanatában...

Ha születésed pillanatában megválaszthatnád a szüleidet, újra a mostani szüleidet választanád?

Figyelt kérdés
Ha igen,miért,ha nem,akkor akkor kiket,vagy milyeneket ?
2017. jún. 19. 12:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%
Minden hibájuk ellenére a szüleimet tartom a világ legcsodálatosabb embereinek, szóval egyértelműen újra őket választanám :)
2017. jún. 19. 13:45
 12/22 anonim ***** válasza:
44%
Anyut valószínűleg újraválasztanám, apámat biztos hogy nem. Olyat választanék helyette aki nem lopja el az összes pénzem és nem terrorizál.
2017. jún. 19. 13:54
 13/22 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom. Egyrészt borasztó gyerekkorom volt, komolyan bántalmaztak, amint nagykorú lettem meg is szakítottam velük minden kapcsolatot (amit azóta sem vettem fel újra, ennek 11 éve lassan). Szóval egyrészt jó lenne újraválasztani és megkímélni magam 18 év kínzástól.. Másrészt viszont az, hogy ilyen háttérből jöttem borzasztóan megedzett lelkileg és egy erős, határozott, kiegyensúlyozott ember lettem felnőtt koromra (persze ebben rengeteg munka volt, de megvolt a személyiségfejlesztéshez a motivációm), mostanra elfogadom és szeretem magam. Ha normális családba születtem volna, valszeg emberileg nem tartanék itt és más ember lennék. Összességében szerintem nem emiatt nem is cserélnék, büszke vagyok rá, mennyi mindent sikerült elérnem a hátteremtől függetlenül.
2017. jún. 19. 14:04
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Furcsa fogalmad van a szülésről/születésről!

"születésed pillanatában megválaszthatnád a szüleidet"

Mit csinálnál akkor?

9 hónapig pocaklakó voltál, aztán az idő letelte után nem jönnél a világra?

Vagy hipp-hopp másutt bújnál ki?

2017. jún. 19. 14:06
 15/22 anonim ***** válasza:
93%
Biztos hogy nem.
2017. jún. 19. 14:11
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Apukámat ezerszer is, ha lehetne, anyát viszont mindenképpen újat választanék. Valaki olyasvalakit, aki nem hagyja el a gyerekét 2 évesen.
2017. jún. 19. 15:18
 17/22 anonim ***** válasza:
97%
Nem, soha, de a mostohaanyámat - ha már anyának ismét meg kéne halnia - újraválasztanám :)
2017. jún. 19. 16:16
 18/22 anonim ***** válasza:

Apám nagyon szeretett minket a testvéremmel, az életét adta volna a családjáért, de sajnos őt sem választanám, mert olyan örökletes betegséget hordozott (nem tudott róla!) ami miatt én 20 éve kiszolgáltatott nyomorék vagyok.

Anyámat biztos nem választanám soha-soha, egy szörnyeteg volt, gyönyörű csomagolásban.

2017. jún. 19. 16:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Anyukámat igen. Apa helyett meg valami olyat, aki nem lép le a válás után úgy, hogy többet nem törődik velem.
2017. jún. 19. 22:55
 20/22 anonim ***** válasza:

Én igen, mert jó szüleim voltak, szerettek engem, mindenben támogattak.

A párom viszont nem, ő megszakította a kapcsolatot hajdani lelki gyötrőivel és hivatalosan is kizárta őket a visszaöröklésből, ha hamarabb halna meg náluk. Soha többet nem akarja őket látni.

2017. jún. 20. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!