Miért kell mindig mindenkivel pusziszkodni?
Figyelt kérdés
Annyira utálom és nem értem miért ilyen rohadtul fontos. Nem szeretem, ha hozzám érnek, nem csak idegenek, de senkitől nem viselem jól. Szóval ez a családi pusziszkodás, ez engem teljesen kikészít. Mindig mindenkit meg kell puszilni, mikor találkozunk meg elköszönünk. De miért? Miért nem elég egy kedves köszönés? Miért kell fölháborodni, ha nem akarok pusziszkodni?2017. jún. 15. 12:07
1/14 anonim válasza:
En is ilyen vagyok. Csalad, baratok tudjak, mi a haklim. Uj embereknek elso alkalommal puszi, aztan utana ugy helyezkedek, hogy ne kelljen, vagy tapintatosan tudatom veluk. Ha nagyobb tarsasagban lepek be, mindenkinek koszonok hangosan, azt kesz.
2/14 anonim válasza:
Hallod, nekem a párom a férfihaverjaival puszilkodik, belehánytam a számba..:D !!
3/14 anonim válasza:
Én sem szeretem. Jó oké ha évek óta nem látunk egy rokont vagy szülinap stb. De mi den egyes alkalommal hülyeség szerintem. Főleg a tiniknél a puszi. Na attól kivagyok. :)
4/14 anonim válasza:
REgen 60-as evekben divat volt, a napi otszoros kezfogas a palik kozott ugyanazzal az emberrel es ket pofara puszi. Sokaig nem volt, de par eve visszajott, kezrazas, puszizas. Most ez a "meno", remeljuk nem sokaig.
5/14 anonim válasza:
Azt én is szeretném tudni. A mi családunkba nem volt szokás, aztán bekerültem egy másikba a párom álltal ott meg mindenki mindenkivel. Engem is irritál.
6/14 anonim válasza:
Nekem nincs bajom ezzel,mi még anno általános iskolában is ( 7.-8.-ban) puszival köszöntünk a barátnőimmel reggel és délután amikor búcsúztunk is, ráadásul 3 puszival :) Családdal is alap. De megértem,hogy van akinek ez nem tetszik. Nem sértődnék meg, ha valaki közölné velem,hogy inkább ezt hanyagoljuk.
7/14 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha megválogathatom, kinek adok. Pl 10 éve látott rokon, akinek az egyhetes pörkölttől bűzlik a bajsza, inkább hagyjon békén. De a barátnőimnek szívesen adok, ha olyan van. Pasiknak nem.
8/14 A kérdező kommentje:
Jó persze, ha valakit régen nem látott az ember akkor oké, egye fene. De nekem pl sok unokatesóm van és két nagycsalád egymás mellett lakik. Na most ha megyünk az egyikhez valamiért, akkor föltétlen át kell menni a másikhoz is mindenkit végigpuszilni, mert különben megsértődnek, aztán lehet hallgatni, hogy mennyire bunkók vagyunk. Ez azt jelenti, hogy oda nem lehet 5 percre beugrani mert 10-12 embert kell kétszer végig puszilni.
Próbáltam már "elveszni a tömegben", de ezt úgy figyelik mint a sasok...
Barátaim szerencsére nem ilyenek. Vagy aki pusziszkodós, az van annyira a barátom, hogy örök harag nélkül is képes volt elfogadni, hogy ez nekem nem fekszik.
2017. jún. 15. 17:02
9/14 anonim válasza:
Van egy rokonom, aki szintén nem bírja. Egyszerűen elhúzza az arcát, és kész. Ha valaki el is felejti, erről eszébe jut, hogy ő nem kér puszit. Eddig nem volt probléma belőle. Ne adj, ha nem akarsz. Ezt tiszteletben lehet tartani.
10/14 anonim válasza:
Nálam ez még oké, hogy rokonokkal érkezés búcsú puszi-puszi, és még a barátoknál is,de ott inkább ölelés szokott lenni.Én azt nem értem, hogy pl. ajándékozásnál miért kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!