Nem szokás, sose volt az és eléggé gusztustalan és visszataszító szokás. Van annak a gyereknek arca is.
2017. jún. 15. 13:58
22/30 anonim válasza:
Nem, és nálunk nem is lesz szokás. Felőlem mindenki olyan puszit ad a gyerekének, amilyet akar. Nekem fura, és nem tetszik.
2017. jún. 15. 14:43
23/30 anonim válasza:
Nálunk nem szokás. Én csak annak adnék a szájára puszit, akibe szerelmes vagyok. Tehát nyilvánvalóan egy gyerekére sohasem.
2017. jún. 15. 16:35
24/30 anonim válasza:
Van még mit bepótolnia a széleses társadalmi strukTÚRA-ból kedves Magyarország.
Utazzanak többet 😱, ha tehetik.
💑
Amíg nem késő.
2017. jún. 15. 16:52
25/30 anonim válasza:
Nalunk igy van nemzedekek ota
A szajra puszi hagyomany
2017. jún. 15. 16:55
26/30 anonim válasza:
Nálunk nem volt szokás, de az unokatestvéreimnél meg szokás volt. Szerintem mindkettő normális.
2017. jún. 15. 18:17
27/30 anonim válasza:
Nem szokás, csak így alakult. A családban. Apa, anya, gyerek. Az igény a gyerek felől jött.
A rokonság között nem.
2017. jún. 15. 20:23
28/30 A kérdező kommentje:
Hát nálunk akkor is ez volt, és nem lettünk se ferdehajlamúak se semmi. :D De amúgy csak a nővéreim és köztem és anyukám és köztem volt. Se apámmal, se távolabbi rokonokkal és persze ez se olyan idős koromig. A keresztlányommal is sokat találkozunk olyan, mintha a kistesóm lenne, ezért nekem ez se fura.
Mindenesetre én normálisan kérdeztem, nem ítélem el senki szokását, de itt elég sok válasz volt kissé "tajparaszt". Ja és nem azokra gondolok, akik normálisan leírták, hogy náluk nem szokás és nekik ez furcsa. Remélem érthető.
2017. jún. 16. 00:18
29/30 anonim válasza:
Nem normális. Szájrapuszi a szerelmednek jár, nem egy gyereknek. Ja és a gyerek nem a szerelmed. Hiába hívják sokan életük szerelmének a gyereküket. Régen rossz, ha valaki így gondolkodik.
2017. jún. 16. 12:25
30/30 anonim válasza:
Soha nincs szájra puszi. Csak szimplán leszopjuk egymást, nem perverzkedünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!