Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megoldani a...

Hogyan lehet megoldani a munkát ugy, hogy nincs segítség a gyerekek mellé?

Figyelt kérdés
Lenne munkahelyem ami kötött csak nappalos 6-14ig. Csak nem tudom hogy lehet megoldani a gyerekfelügyeletet főleg az őszi-téli-tavaszi és legfőképp a nyári szünetekben. Párom munkahelye 3 szakos 8 orás és 4 nap x12 órás munkarendekben van. Nagyszülők sajnos nincsenek.A legnagyobbik gyerek 11 éves a legkisebbik 3 lesz. van valaki akinek hasonloan kell kellett megoldania a helyzetet? tudnatok esetleg tanacsot adni hogyan hozhato ossze? koszonom elore is!

2017. máj. 10. 11:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
nálunk annak idején úgy volt, hogy a lakótömbbe lakó anyukák egymást váltva vigyáztak a gyerekekre. pl. egyszer a Pisti anyukája vigyázott a többiek gyerekére, cserébe Pistire is vigyázott az egyik gyerek anyukája és mivel vagy 5-6-an vigyáztak a gyerekekre mindig ráért valaki a csapatból.
2017. máj. 10. 12:41
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

6-14 ig nem lehet megoldani mert 6 kor nyit bölcsi,ovi legalább is nálunk pesten ,keres olyat ami 7-15ig van vagy 8-16ig .

Én is pályáztam meg 6 órás állást 6-14 ig lett volna ,de mikor mondtam hogy 6 tol nem jó mert 6 kor nyit az ovoda .már nem nyertem.

2017. máj. 10. 12:43
 13/19 anonim ***** válasza:
57%
Bébiszitter, ovi (sok helyen hatra lehet vinni a gyereket).
2017. máj. 10. 12:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Mi felváltva dolgozunk.egy pár nap van ami fedve van de akkor anyu próbál segíteni. Nehéz mert en 14 15 órát,férj fix 12,5 órát dolgozunk..
2017. máj. 10. 12:45
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

12-es, a kötött műszakban nem mehetsz oda hétre, mert az mindenhol 6-14, 14-22, 22-6-ig tart.

Kérdező: akkor nem tudom, szerintem amúgy nincs az a szitter, aki hajnali ötre odamenne, hiába is fizeted meg.

2017. máj. 10. 12:46
 16/19 anonim ***** válasza:
40%
Keresni kell egy rugalmas óvodát meg iskolát a munkahely közelében. Akkor munkába menet beadhatod őket. Bár elismerem, nem egyszerű...
2017. máj. 10. 12:55
 17/19 anonim ***** válasza:
84%

Hirtelen jött ostoba ötlet: vannak a környéken még olyan szülők, egyedülálló anyák, akiknek ugyanez a gondja?

Vállalhatnál TE gyermekfelügyeletet! Ha nem kérsz érte sokat, rugalmas vagy, és idegelig bírsz több kisgyerekkel is, akár hosszú távon is működhet. Egy próbát megér, nyárig kiderül, hogy van-e rá igény.

2017. máj. 10. 14:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem két barátnőm is így van. Barátokkal, háztömbén lakókkal oldják meg. Az egyik 13 éve, szóval nem lehetetlen, ok ott a nagy már 13, de a kisi még csak 6. Nyáron meg nyári napközi, ovi. A másiknál egy egyik még bölcsis, ők csak két éve vannak így, de eddig megoldott mindent barátokkal.
2017. máj. 11. 12:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Sehogy. Itt a faluban az ovi 6:30-16:30-ig , az iskola 7-16:30-ig van nyitva. A legközelebbi kisváros autóval 20-30-perc és, hát nem óra oo-kor illik belépni táskával felöltözve a munkahelyekre. Akinek nincs helyben pereputtya az nem is jár sehová dolgozni. 2 nőt ismerek akik állandó éjjelesek, 10 évvel idősebbnek is néznek ki bár le a kalappal előttük. Persze azok a nők akiknek népes a pereputtyuk és dolgoznak köpködnek is rendesen a kényszerből otthon maradottakra.
2017. máj. 11. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!