Az nagyon kellemetlen ha a szülei előbb tudják meg mint ő?
Van egy fiú aki tetszik. A szüleivel jóban vagyok, csomószor mondják, hogy elfogadnak menyüknek, meg jó lenne ha a fiuk az én családomba kerülne (igaz, hogy viccesen), de nem tudom ezt miért mondják, mikor a fiúval csak ismerkedünk. Meg csomószor van, hogy fényezik nekem :D Nem mintha nem tudnám milyen rendes gyerek, de mindig csak jót mondanak róla :D
Most ez a fiú vidékre megy elég hosszú időre, lehet már nem is találkozunk. Az ciki ha a szüleinél érdeklődöm utána? Mert ebből rögtön tudni fogják, hogy érdekel a fiú, ezután már ő is tudni fogja, hogy tetszik, és nagyon kijátszom a lapjaimat, de szeretném vele tartani a kapcsolatot, mert beleestem... :S :)
De azt is cikinek tartom, ha ő megtudja ennyire nyíltan :D
Lehet ez az én hülyeségem, de félek attól, hogy csak barátkozásnak tekinti az ismerkedésünket, és koppanni fogok. Akkor elsüllyedek szégyenemben, főleg hogy a családunk jóban van...
Én megértem a helyzetedet leányzó, de az ég áldjon meg, miért írod ki immár harmadszor ugyanazt a kérdést? Az eddigiekre is kaptál választ, biztos most sem fognak mást írni. Örülj, ha a fiú nem olvassa ezt az oldalt, mert picit megszállottnak tűnsz.
Egyszer sem írtad, hogy a srác mit akar? Ha tetszel neki, akkor jelentkezni fog, ha nem, akkor úgyis hiába vagy jóban a szüleivel.
sok a duma
Menj oda a sráchoz és csókold meg.
Attól meglepődik, és utána olyan gondolatai lesznek, hogy hú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!