Mit szólnál ha a párod kimenne külföldre dolgozni és havonta csak egyszer vagy jobb esetben kétszer jönne haza?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet így életben tartani a kapcsolatot?2010. máj. 14. 19:56
11/15 anonim válasza:
vagy megyünk együtt,vagy marad ő is itthon,igy több év elteltével is minden bajom van (de neki is),ha csak 2-3 nap nem látjuk egymást...
nem is akarom kipróbálni hogy milyen lenne csak havi 1-2x látni...
12/15 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs gyerek, nem is vagyunk összeköltözve, csak járunk 3 éve és nagyon szeretjük egymást. Igen, a pénz miatt menne ki. Azt mondta, ez lenne az igazi próbája a szerelmünknek.
2010. máj. 15. 11:15
13/15 anonim válasza:
Én nem bírnám ki.....az én párom is ki akart menni már nem egyszer és mindig választás elé állítottam!Mondtam neki,hogy én azt sehogy sem bírnám ki,összetörne a szívem hogy nem láthatom,érezhetem és hallhatom!Mondtam neki vagy a meló vagy én!És mindig engem választott!Imádommmmm....!!!!XD
14/15 anonim válasza:
Az én férjem már 8 éve kint dolgozik.12 éve vagyunk együtt,van egy 9 éves lányunk és tökéletesen működik a dolog.Sajnos szerelemből még egy embernek sem sikerült rezsit fizetni meg gyereket etetni ,iskoláztatni ennyire egyszerű az egész nem kell ezt túl misztifikálni.Én sosem csaltam és csalnám meg őt és ez viszont is így van.Egy normális pasi melózni jár ki nem k.....ni.Nem kell ebből olyan nagy ügyet csinálni,sokan mondják hogy ők ezt nem csinálnák meg jaj nem engedem el a férjemet.De hogy nem engedné el ha nem volna mit enni még küldenék is.Én meg azoktól az emberektől irtózom akik csak vinnyognak hogy jaj nincs mit enni meg jaj nem tudom fizetni a rezsit,inkább éhen hal a szerencsétlen mint hogy meg mozduljon.
15/15 anonim válasza:
Nálunk 9 hónapja ez megy... Havonta egyszer látom, nem könnyű, de ki lehet bírni. Még pár hónap van hátra, aztán itthon lesz véglegesen. Van egy 1,5 éves gyermekünk és 7 éve vagyunk együtt. Biztos vagyok benne, hogy nem csal meg, én sem lépek félre. Ha 2 ember tényleg szereti egymást, akkor ki lehet bírni. Inkább egy-két év külföldön, mint hátralévő életünkben gondolkodni, hogy mit-miből teremtsünk elő.
Megjegyzem mióta ritkán találkozunk még jobban szeretem, és mikor találkozok vele bizsereg a gyomrom, mint anno.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!