Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs a nőveremben...

Miért nincs a nőveremben emberi méltóság?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, ő 29. Jó testvérek vagyunk, sokat beszélgetünk, de soha nem ütöttük egymás dolgába az orrunkat, most is így van ez. Pontosabban lenne, ha ő nem kérné ki állandóan a véleményemet. S persze amit mondok, nem tetszik neki, ilyenkor sokáig szóba sem áll velem. Legutóbb már azt mondtam neki, hogy borzasztó, hogy elveszítette az emberi méltóságát.

A párjával, aki 34 éves két évig járt. A srác a tesómat nem akarta vállalni a Facebook-on, holott a fiút én régóta ismerem és tudom, hogy az előző barátnőjét, aki kidobta őt igeni vállalta a közösségi oldalon.

Ősszel szakított a nővéremmel, de a tesóm ezt nem akarta elfogadni, állandóan kereste, feltehetően a srácnak már csak "arra" kellett egy darabig.Már régóta nem beszéltünk, mert nem veszi fel a telefont, ha hazajön (ő külön él), alig szól hozzám, csak anyával beszélget. A múltkor kiírta, hogy ő egyedülálló és a rá következő napon megjelölte a srácot, hogy együtt edzenek vmilyen teremben. Aztán valamelyik nap kiírta a srác idővonalára, hogy Isten éltessen szülinapodon szerelmem. Miközben a státusza a tesómnak az, hogy egyedülálló.

A srác családi állapota, amióta a nővéremmel jár és most is nem megjeleníthető. Amikor a nővérem előtt a másik lánnyal járt, akkor látható volt, hogy kapcsolatban és az is, hogy kivel.

Anyám szerint igenis kell próbálkoznia, hátha menthető a kapcsolat. De a srác kidobta és lohol utána, valószínűleg kihasználja a nővéremet, de már arra is gondoltam, hogy a tesóm annyira megőrült, hogy bosszantásból ír neki ilyeneket.

Félek, hogy megromlott a kapcsolatom a tesómmal, csak azért, mert azt mondtam neki, hogy őrizem meg az emberi méltóságát, ne hagyja kihasználni magát. Legyen benne tartás és önbecsülés.

Rosszul látom a dolgokat?

2017. ápr. 25. 19:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azt hiszem páran nem értik a lényeget, csak fújják a butaságukat. Nyilván nem a facen kell élni az életed de akkor sem normális hogy előtte kirakatban volt minden most meg nem mutat semmit. A csaj meg teper. Nem a face határoz meg egy kapcsolatot de sosem értettem az ilyet, mikor valaki minden sz.art kirak de azt hogy ki a barátnője azt nem, mert kinek mi köze hozzá. Ilyenkor azt gondolom hogy csajozni akar és a barátnő útban van. Plusz ha nincs közös kép akkor könnyebb beadni a másik csajnak hogy nem jó a kapcsolat. Aki meg full letojka az egészet, meg a senkinek semmi köze semmihez igét hirdeti az mi a bánatnak van fent?
2017. ápr. 27. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!