Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves Asszonyok! Egy kis...

Kedves Asszonyok! Egy kis érdekesség :-) Titeket hányan szerettek volna feleségül venni, mielőtt ténylegesen megházasodtatok?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 24. 15:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
2 komoly kapcsolatom volt a férjem előtt. Az egyik megkérte a kezem, nemet mondtam. A másikról kiderült, hogy van felesége. És ezt el tudta titkolni másfél évig!!! Pedig sokszor napokig együtt voltunk. Még most sem értem hogyan sikerült neki. Na mindegy. Ő nem kérte meg. A férjemmel mikor először találkoztam, valahogy tudtam, hogy ő lesz az. Aztán egy évig nem is láttam. (éppen a nős kapcsolatban voltam ) 1 év után találkoztunk megint, akkor már vége volt a másikkal. Összejöttünk, és 2 hónap múlva kérte meg először a kezem. Nem akartam én férjet sohasem, főleg egy ilyen tapasztalás után nem. De olyan kitartó volt, hogy beadtam a derekam. És nem bántam meg, pedig már 15 éve történt. :)
2017. ápr. 24. 19:34
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
A férjem volt az egyetlen, akivel komolyabban szóba került a házasság kérdése.
2017. ápr. 25. 02:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A férjem kérte meg a kezem, akinek igent is mondtam.

Két komolyabb barátommal tervezgettük, hogy majd ekkor és akkor összeházasodunk és lesznek gyerekeink, de ezek csak szerelmes ábrándok voltak.

2017. ápr. 25. 13:32
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

29 éves vagyok, eddigi életem során 2 barátom volt csak és mind a kettő megkérte a kezem.

Az első kb. lelki terrorban tartott, majd váratlanul megkérte a kezem, nem tudtam, mit tenni és igent mondtam neki - majd másfél évig szerveztem a szakítást, az esküvő előtt 5 hónappal sikerült is-

A másodiknál még nem volt megvásárolva a gyűrű sem, amikor szakítottam.

Most egyedül vagyok, remélem, a 3. már el is vesz majd :D

2017. ápr. 25. 14:47
 15/19 anonim ***** válasza:
93%

Férjem előtt egy férfi kérte meg a kezem, májusban lett volna az esküvőnk, novemberben kiderült, hogy van a kapcsolatunkban egy másik nő is. Elég régóta, már az eljegyzés előtt is tartott, én szerelmes voltam, nem láttam a rózsaszín ködtől semmit.

A férjemmel azóta már két gyerekünk van, és remélem, hogy így is marad. 😊

2017. ápr. 26. 12:54
 16/19 anonim ***** válasza:
6%
Ezeket a válaszokat olvasva, szánalmasnak tartalak benneteket.
2017. ápr. 26. 13:02
 17/19 anonim ***** válasza:
72%

Férjem előtt senkitől sem kaptam házassági ajánlatot. Nem jártam jegyben, nem voltam menyasszony, sőt igazán komoly kapcsolatom sem volt. (Csak ilyen rövidebbek, max. néhány hónaposak.)

Ettől nem érzem magam alsóbbrendűnek, nem attól jó nő valaki, hogy hányan kérik feleségül. Persze lehet, hogy nem is ezért lett föltéve a kérdés, hanem csak közvélemény-kutatás. :)

32/N

2017. aug. 3. 16:16
 18/19 anonim ***** válasza:
74%
Nem baj, 16-os, mi is téged. :)
2017. aug. 3. 20:13
 19/19 anonim válasza:
64%

Amikor először házasodtam előtte 2-en akartak feleségül venni

Miután elváltam és a második férjemmel házasodtam azelőtt senki.

2019. aug. 31. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!