Idegesek lesztek, ha valakivel megbeszélitek, aki fontos nektek, hogy felhívjátok adott időpontban, mert ő nem tud titeket, és nem veszi fel 10. alkalommal sem azt a ***** telefont? .
Igen. De szerintem ez normális.
Biztos oka van, hogy nem veszi fel a telefont. Nyugi! :)
Én is ilyen vagyok :)
Mármint olyan mint az általad leír illető.
De tudnod kell, hogy Ő ezt nem bántásnak szánja! Pláne nem szánt-szándékkel csinál ilyet!
Én pl.: a suliba minig kikapcsolom a telómat de amikor kijövök már nem kapcsolom vissza. Minden megbeszélt időpontott elfelejtek.
Viszont megvan az a jó oldalam (és a te ismerősödnek is megvan), hogy bármikor bármire kapható vagyok. Nem okoz gondot ha valaki megkérdezi, hogy jövök-e bulizni? Csak össze kapom magamat és már szaladok is. Használd ki ezt az oldalát! Amikor pl.: együtt vagytok akkor igyekez neki mindent elmondani + mindent megbeszélni vele és ekkor hozakodj elő a bátrabb/durvább/meredekebb ötleteiddel is.
Mindnyájan mások vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!