Miért akar még agglegény maradni 4 éves kapcsolat mellett?
Köszi.Akkor a srác magánbejáratú,egzotikus rabszolgája.
Viszont nem volt gondjuk az összeköltözéssel:D.
Szia!
A te párod/pasid egy gyermeteg agyú, felelőtlen egyén. Szerintem ha 3 év alatt nem érett meg benne az összeköltözés gondolata, valószínű, hogy NEM AKAR semmit!
Egy 30 év feletti IGAZÁN SZERELMES férfinál max. 3 hónap az összeköltözés, és simán egy-másfél éven belül az esküvő. Hozzáteszem, az ilyen, aki nem vár "a még jobbra" vagy másra, hanem igazán Te kellesz neki és örökre!!!!
Szakíts vele, vagy ha nem, nézz azért körül, ne hagyd futni a komolyabb fiúkat, akik igazán szeretnének Téged!!!
26.L
A túlzott időhúzás nekem gyanús.Ismerek olyan nőt aki 36 éves és azért nincs gyermeke mert a kedves párja nem akar családot mert neki van.Elpazarolta az idelyét egy ilyen link pasi miatt aki igazán nemis akar a csajtól semmit.Együtt járnak már vagy 11 éve.Már rég szakítottam volna vele vagy felcsináltattam volna magam.
Felnőtt emberek eltudják dönteni mit akarnak.28 éves voltam mikor összejöttem a párommal ő 31.Fél év múlva terhes is lettem és azóta is jól megvagyunk.
,,A másik szívesen van a barátnőjével, de ezt szégyelli a barátai előtt. Nem hozza soha közénk, sem más barátaihoz, dugdossa a kollégái elől, mert a lány aluliskolázott, munkanélküli, és NAGYON-NAGYON fiatal (törvényileg büntethető lenne), ráadásul kínai. Szellemileg nem partner a srácnak, a fiú részben azért van vele, mert nagyfiúnak érezheti magát mellette. A lány szegény, féltékeny minden nőneműre, pedig a srác nem csalja meg, de nem is akar vele komolyan kapcsolatot, mert jobb csaj érkeztében reménykedik, és mert jól esik neki, hogy a lány isteníti.
- A harmadik srác barátnője mindenképpen gyereket akar, mert úgy véli, kiöregszik a korból, és az összes barátnője most kismama. A srácot meg stresszeli ez a "rendes család,,
Egy kapcsolat alapja egymás fölvállalása és nem dugdosása!!!!!!!!
Ha már szülőképes korba lennék biztos és a párom még mindíg nemakarna gyereket akkor kirugnám vagy fölcsináltatnám magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!