Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van az, hogy ebben a...

Miert van az, hogy ebben a temaban ha felteszek egy kerdest jo ha egy valasz jon ra? Mig mas aki egy nev eredeterol, egy pulcsirol, nevnaprol kerdez, maris kapja a valaszokat, en ha meg fontosrol teszek fel alig kapok?

Figyelt kérdés

Es az is nagyon zavaro, mikor az egyertelmu kamu kerdesekkel vannak elfoglalva, hogy hanyszor tudjak leirni, hogy kamu.

Viszont tegnap is feltettem egy kerdest, es egy valasz jott ra, hiaba lenne fontos, hogy minel tobb valaszt kapjak, nem kapok.

Ennek mi az oka? Nem eleg erdekes a tema?

2017. jan. 22. 13:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Hát nézd, az a helyzet, hogy én már pár hete itthon vagyok betegen és rengeteget használom a gyk-t és szoktam a család részben válaszolni. De a te kérdésedre nem fogok, mert az előző kérdéseidet adod meg és nem fogok visszaolvasni oldalakat, meg hát a téma is igen száraz, a gyámüggyel, meg a védelembe vétellel. Írd ki normálisan, tömören a kérdésedet (biztosan ki lehet úgyis) és akkor majd válaszolunk rá. Azt nem várhatod idegenektől, hogy fél napot azzal töltsenek, hogy kibogozzák az össeláncolt kérdéseidből a lényeget.
2017. jan. 22. 14:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az elözö írta: érthetöen írd le a kérdésedet és ne linkelgess be egy csomó elözö kérdést, mert visszafelé menve eleve nem lehet megérteni a történeteket, oda-vissza olvasni meg a legtöbb embernek nincs ideje/kedve sem.

Ha újra fel akarsz eleveníteni egy témát/kérdést, akkor ne linkelgess, hanem tényleg kérdezz.

2017. jan. 22. 17:06
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon idegesítő egy "ember" vagy te kérdező. Mindegyik kérdésedet olvastam, de kezd belőled elegem lenni. Csak lököd a sódert ezer számra, aztán persze, hogy senki sem válaszol. Lopod itt a helyet más sokkal fontosabb kérdés elől. Kit érdekel mit mondj?! Be akarsz tanulni egy szöveget? Majd kiderűl mit mondasz!!! Senkit sem érdekel ez a téma, és jó lenne hogy 15+ évesen megtanulnál fogalmazni legalább egy kicsit NORMÁLISABBAN!!! Jó lenne ha nem linkelgetnél kérdést 1.tiltva van 2.nagyon hosszú az egész. Csak törölnének végre IP-címestül!!
2017. jan. 22. 18:20
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, akkor az a kérdésed, hogy hogyan vedd rá apádat és a nevelőanyádat, hogy engedjenek kollégiumba, igaz?

Nos, rém egyszerű. Ha 17 éves vagy, mint az egyik kérdésednél írod, akkor nincs szükséged szülői beleegyezésre, mehetsz kollégiumba.

2017. jan. 22. 18:22
 15/18 A kérdező kommentje:

Utolso:

18 ev alatt pszichologushoz, kollegiumhoz kell a szulo engedelye.

2017. jan. 22. 18:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Kb olyasmikkel ervelj, apa ennyi idosen te sem eltel már otthon, ki szeretned probalni az onallo eletet, nektek is konnyebb lenne kicsit anyagilag stb

Akkor amikor elotte van a papir toll alairni

2017. jan. 22. 21:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Minden kérdésedet megválaszolják de unalmas hogy mindig ugyanarol témárol kérdezel csak egyre hosszaban és hoszaban és minden kérdésedhez belinkeled elözö kérdésed ami boszanto.miért gyk oldja meg a problémádat? Old meg magad .
2017. jan. 23. 08:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

16 éves kor felett a gyámhatóság engedélyével a lakcímedet is megváltoztathatod, szerintem a kollégium engedélyezésében is tudnak segíteni. Ha amúgy is védelembe vagy véve, akkor még könnyebb az ügy.

Apádnak meg nemes egyszerűséggel az igazat mondd, tömören, szabatosan, kihangsúlyozva, hogy ő a felelős 18 éves korodig a testi-lelki jólétedért. Csak annyit kell tennie, hogy elenged kollégiumba, és akkor megspórol magának egy csomó hivatalos kellemetlenséget, még az iskolába sem kell bemennie.

Egyébként tényleg minden kérdésedre kaptál adekvát választ, nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. Azt kéne megértened, hogy molesztálási ügyet pl. senki nem tud intézni helyetted, ha te szőnyeg alá akarod söpörni.

2017. jan. 23. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!