Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megveszem az élettársam...

Ha megveszem az élettársam házának a felét, így ketten közösen leszünk tulajdonosok a házban, lesz beleszólásom abba, hogy a nagykorú lánya meddig lakhat nálunk?

Figyelt kérdés
2017. jan. 20. 11:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

Egyetértek az összes előttem szólóval.

Csak annyit tennék hozzá:

Kíváncsi vagyok, mit szólna a párod, ha olvasná ezt.

2017. jan. 20. 12:32
 12/13 anonim ***** válasza:
13%

Na azèrt álljunk már meg egy szóra!

Tök mind1 kinek minek a lánya, de nem tanul nem dolgozik?

Én a pároddal ezt megbeszélném. Meddig akar otthon lenni? Úgy hogy nem csinál semmit csak ott döglik?

Gondolom azért raktad ki ezt a kérdést mert tanácstalan vagy. De itt ne számíts túl sok normális válaszra, mivel az itt lévők többsége is munkanélküli.

Én ma szabadnapos vagyok és már ettől sza.rul érzem magam hogy itthon vagyok, beteg is lettem. Nem értem miért nem megy el dolgozni?

2017. jan. 20. 12:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz neked utolso semmi közöd, hogy miért nem dolgozik a lány.

Most én is itthon vagyok,szar érzés, de ez egy dolog.

Amig a csaj/pasas élettársának ez a helyzet megfelel, addig másnak ebbe nincs beleszólása.

2017. jan. 21. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!