Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van annyi nőgyülölő,...

Miért van annyi nőgyülölő, hímsovniszta férfi Magyarországon?

Figyelt kérdés

Én is férfiból vagyok, mégsem értem meg a saját nemem.

Édesanyám nevelt minket, gürcölt éjjel-nappal-három gyereket kellett eltartania, mivel apám alkoholista volt, és sz@rt a családra, nem dolgozott, külön is élt tőlünk. És ez tendencia az ismerőseim között! Szinte mindegyik barátomnak alkoholista, vagy munkanélküli az apja, az anyjuknak köszönhetnek mindent...és mégis nők "lekrvázása" az náluk is megy, holott mindegyiknek dolgozik a barátnője!

Én mindig tiszteltem a barátnőimet, édesanyámat, lehet velem van a baj, de néha annyira feldühít a "haverok" hozzáállása!

21/F

2010. máj. 4. 22:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

En abszolut ugy latom, hogy sokkal tobb a nogyulolo no, mint a nogyulolo ferfi. A ferfiaknak egy resze ilyen, de kozel sem mind szerencsere! Es ahogy mar irtam, sajnos nagyon sok no utalja a masik not, a ferfit reszesiti elonyben vizsgan vagy munkahelyen gondolom, hogy legtobbszor irigysegbol, mert a masik kepzettebb, fiatalabb vagy csinosabb.

Szerintem nem kell altalanositani. Itt vagy te is kerdezo, aki tiszteli a noket. Vannak meg ilyen ferfiak szerencsere.

2010. máj. 4. 23:07
 12/30 anonim ***** válasza:
nem a barátom a férjem és van egy kislányom és azóta ilyen mióta meg fogant pedig ő is akarta.
2010. máj. 4. 23:09
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell senkit leqrvázni, akkor sem ha épp nem dolgozik, mert mondjuk munkanélküli. Annak a legrosszabb, akinek nincs munkája. Aki a másik embert leqrvázza, az az alapvető emberi jogait sérti meg, és egy nagyon primitív valaki. A baj az, hogy az ilyen ember nem lesz közmegvetés tárgyává, hanem elbagatellizálják a dolgot, viccesnek állítják be, vagy úgy állítják be, mintha igaz lenne. A legundorítóbb az, aki kollektívan qrvázza le az egész női nemet. Általában azok a férfiak teszik ezt, akiknek arra kell a nők, hogy kiszolgálja őket. Na akkor most kérdezem, ők miért nem qrvák? Mert ők is tkp. érdekből vannak a "párjukkal". Sajnos, nők között is van olyan, aki leqrvázza a saját nemét, vagy nagy bőszen bólogat a nőket leqrvázó férfiaknak. Micsoda szánalmas szolgalélek az ilyen? Annyi esze nincs, hogy rájöjjön, hogy ezzel a saját társadalmi megítélését is rontja? Szóval annak, aki változtatni szeretne ezen a problémán, azt javasolnám, hogy szégyenítse meg, tegye nevetségessé a nőket leqrvázó férfiakat, hátha a 100. megszégyenítésnél már megtanulja, hogy ilyet nem lehet tenni. Ha meg társaságban nem is merünk ellenszegülni az ilyen "embereknek" (mondjuk itt most nem magamról beszélek), akkor legalább ne bólogassunk neki, ne jópofizzunk, hanem álljunk fel és menjünk el.

29/n

2010. máj. 4. 23:10
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
nekem is szinte minden ismerősöm apja alkoholista(és az enyém is), vagy elhagyta a családot..:(szörnyű a generációnk..:(20/L
2010. máj. 4. 23:13
 15/30 anonim ***** válasza:
23.10 vagyok, bocsi, újraolvastam amit írtam, néhol kicsit értelmetlen, fáradt vagyok már :)
2010. máj. 4. 23:16
 16/30 A kérdező kommentje:

23:10-nek

Én nem jópofiztam a társaságnak, nagyon összevsztem velük, de ezt most nincs kedvem leírni- a lényeg, hogy ezen a témán.

2010. máj. 4. 23:17
 17/30 A kérdező kommentje:
Érthető, amit írtál!
2010. máj. 4. 23:17
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

23.10 vagyok még mindig. Amikor hallom, hogy egy férfi (vagy adott esetben egy nő) leqrvázza a női nemet kollektívan, mindig nekiszegezem a kérdést, mélyen a szemébe nézve:

- Hogy mersz leqrvázni engem?

Általában ezek a "bátor" "emberek" ilyenkor csak hebegnek-habognak, mondani egyik se tud semmit. Esetleg azt, hogy ő nem engem qrvázott le. Ostoba. Annyi esze nincs, hogy a "minden nő" csoportba én is beletartozok? Csak egy ötletnek írtamm, hátha bejön. Fiúk esetleg kérdezhetik azt: "Hogy mered anyukámat/barátnőmet/húgomat/stb. leqrvázni?"

Kedves Kérdező, te nagyon normálisnak tűnsz, kérlek amennyiben módod van rá, mindig állj ki az ilyen módon verbálisan megszégyenített nők mellé, ne durván, normálisan, érvekkel, hogy mindenki lássa, hogy te különb vagy, tudod sok-sok kis lépéstől lesz lassan jobb a világ.

29/n

2010. máj. 4. 23:24
 19/30 anonim ***** válasza:
79%
"En abszolut ugy latom, hogy sokkal tobb a nogyulolo no, mint a nogyulolo ferfi. " A nők max. irigységből gyülölik egymást...
2010. máj. 4. 23:24
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja, én nem azt mondtam, hogy te jópofiztál, hanem azt, hogy ilyen esetben sokan jópofiznak (adott esetben nők is). Az összeveszést megértem, elhiszem, hogy felment benned a pumpa. Bár az ilyen emberekkel tapasztalatom szerint higgadtan lehet a leghatékonyabban "harcolni", elhiszem (tudom), hogy sok esetben nehéz megőrizni az ember hidegvérét. Nekem is hosszú idő volt amíg sikerült.
2010. máj. 4. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!