Mit csinálnátok ebben az esetben?
Igen. Tudta, hogy volt egy barátom, és arról kérdezősködött, hogy létesítettem e szexuális kapcsolatot vele. Természetesen nem. Megbeszéltük, hogy fontos a védekezés, elmondtam a véleményem, és amiket tudtam a dologról. Meg is lepődött, hogy nem úgy álltam hozzá, hogy azt sem tudtam eszik e vagy isszák az óvszert mondjuk.:)
A maszturbálásról nem esett szó (szerencsére), mert így is fura volt vele ezekről beszélni :D
De a lényeg, hogy ha beszélsz is a lányoddal (bár szerintem maximum a védekezésről kellene), akkor a maszturbálást ne igazán hozd fel, mert 14 évesen tuti "cikinek" érezné a helyzetet. :)
Szerintem..
10:18-as - 16L vagyok.
Én is maszturbáltam már kisebb korom óta. Úgy történt, hogy hét évesen egy játék alkalmával észrevettem egy plüssfigurán lovagolva, hogy jó érzés egy idő után :)
Utána szépen kifejlődött a dolog, rendszeresen csináltam, tudtam, hogy mivel válthatom ki a jó érzést.
Ha a szobámban került sor a masztizásra, mindig a takaró alatt csináltam, hogy a szülők meg ne lássák... nem éltem volna túl a szégyent úgy érzem, ha rajtakapnak.
Emiatt kérlek ne szólj a lányodnak, hogy láttad.
Inkább örülj, hogy nem bújik el közben, mert így nyíltabb lesz majd a szexuális élete. Ezt abból gondolom, hogy nekem az elbújások miatt manapság is jobban esik, ha takaró alatt csinálom, akkor is, ha egyedül vagyok a lakásban...
Ne szólj neki és hagyd hogy csinálja, rosszat nem csinál, maximum megismeri azt, hogy neki hogy lesz jó a szex :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!