Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ebben az esetben?

Mit csinálnátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Tegnap kicsit előbb hazamehettem a munkámból és köszöntem hangosan mikor beértem a lakásba. Nem volt válasz gondoltam a lányom zenét hallgat fülhallgatóval. Bementem a szobájába és tényleg fülhallgató volt rajta, de közben maszturbált. Hirtelen nem tudtam mit csinálni így kiszaladtam a szobábjából, és elmentem az apjához, aki már nem él velünk együtt. Az apja azt mondta, hogy hagyjam békén, ne szóljak neki erről, hogy 14 éves léttére ezt csinálja. Szerintetek mit csinálhatnék ilyen esetbe? A lányom 14 éves, és azóta is úgy viselkedik, mintha semmi nem történt volna. még nem beszéltem vele, nem tudja hogy láttam miközben maszturbált.
2010. máj. 4. 09:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Tudta, hogy volt egy barátom, és arról kérdezősködött, hogy létesítettem e szexuális kapcsolatot vele. Természetesen nem. Megbeszéltük, hogy fontos a védekezés, elmondtam a véleményem, és amiket tudtam a dologról. Meg is lepődött, hogy nem úgy álltam hozzá, hogy azt sem tudtam eszik e vagy isszák az óvszert mondjuk.:)

A maszturbálásról nem esett szó (szerencsére), mert így is fura volt vele ezekről beszélni :D

De a lényeg, hogy ha beszélsz is a lányoddal (bár szerintem maximum a védekezésről kellene), akkor a maszturbálást ne igazán hozd fel, mert 14 évesen tuti "cikinek" érezné a helyzetet. :)

Szerintem..

10:18-as - 16L vagyok.

2010. máj. 4. 10:26
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. máj. 4. 10:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek a többiekkel nincs ezzel semmi baj, hogy magához nyúl. Ráadásul én a jobbik oldalát nézném a helyzetnek, még pedig azt, hogy nem egy fiúval kaptad rajta az ágyban, hogy sexelnek, hiszen még csak 14 éves!Ha akarsz beszélj vele, de ne akadj ki, ha nyiltan kezd veled erről beszélni!
2010. máj. 4. 10:30
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Ne szólj neki az olyan ciki lenne.
2010. máj. 4. 10:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is maszturbáltam már kisebb korom óta. Úgy történt, hogy hét évesen egy játék alkalmával észrevettem egy plüssfigurán lovagolva, hogy jó érzés egy idő után :)

Utána szépen kifejlődött a dolog, rendszeresen csináltam, tudtam, hogy mivel válthatom ki a jó érzést.

Ha a szobámban került sor a masztizásra, mindig a takaró alatt csináltam, hogy a szülők meg ne lássák... nem éltem volna túl a szégyent úgy érzem, ha rajtakapnak.

Emiatt kérlek ne szólj a lányodnak, hogy láttad.

Inkább örülj, hogy nem bújik el közben, mert így nyíltabb lesz majd a szexuális élete. Ezt abból gondolom, hogy nekem az elbújások miatt manapság is jobban esik, ha takaró alatt csinálom, akkor is, ha egyedül vagyok a lakásban...

Ne szólj neki és hagyd hogy csinálja, rosszat nem csinál, maximum megismeri azt, hogy neki hogy lesz jó a szex :)

2010. máj. 4. 10:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Semmi gond! Felejtsd el! Teljesen normális, hogy egy 14 éves lány maszturbál. Gondolom, hogy hirtelen letaglózott, de hidd el, normális!
2010. máj. 4. 15:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Én sem látok ebben semmi betegeset, főleg az ő korában.
2010. máj. 4. 18:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne szólj neki semmiképp, mert az ilyenek miatt alakulhatnak ki később gátlásai a szexuális életben. Nehéz feldolgozni persze, hogy már ilyet csinál, de hidd el, hogy ez normális. A mai világban örülj, hogy nem egy fiúval láttad... :S
2010. máj. 4. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!