Ha az anyánál vannak a gyerekek köteles megmondani, ha nem a tartózkodási vagy a lakhelyen alszanak a gyerekekkel?
Van gyerekelhelyezési határozat?
Van tartásdíj megállapítás?
Ha az utóbbi megvan, akkor nem értem, hogyan lehet téged zsarolni az anyagiakkal?
Bocs, már közben írtál.
Amíg nem vagytok hivatalosan elválva, nincs határozat a gyerekekkel kapcsolatban, addig csupán a kettőtök dolga ki-hova-mikor.
7-re:
Mellélőttél komám, mert én is férfi (és férj, és apa) vagyok.
Ha házasságotok alatt megcsalt a feleséged, azt természetesen elítélem. Ha válás után zsarol a gyerekekkel, azt is.
De ennek semmi köze ahhoz, hogy elváltként szabadon létesíthet párkapcsolatot, és ehhez semmi közöd. Jogilag sem, és erkölcsileg sem.
Egyébként, ha tényleg fontosak számodra a gyerekeid, akkor miért nem örülsz inkább, hogy a karácsonyi ünnepeket végig velük töltheted?
A válaszom elküldése után olvastam, hogy még nem vagytok elválva.
Ez nyilván átmeneti állapot, remélhetőleg mihamarabb rendeződik.
Azt viszont továbbra is tartom, hogy inkább örülnöd kéne, hogy sokat lehetsz ünnepek alatt a gyerekeiddel.
Kérdező!
1-es vagyok.
A 7-es hozzászólásodig nem derült ki a kérdésből, hogy az anya, vagy az apa vagy, nálad van a gyerek, vagy a volt házastársadnál.
Ezért nem vádolhatsz sem engem, sem másokat ilyen vagy olyan elfogultsággal, a kérdésedre válaszoltunk, mégpedig a vonatkozó törvények szerint.
Ha neked nem tetszik, azon sajnos nem tudunk segíteni, a problémád nem jogi kategóriába tartozik.
(Mellesleg, ha egy nő, aki 15 évig tisztességesen élt, gyerekeket szült, azokat becsületesen nevelte, félrelép, ott nem biztos, hogy csak és kizárólag ő a hibás.
Gondolkozz el ezen, és ha még lesz kapcsolatod, ne kövesd el ugyanazokat a hibákat, akkor nem fogsz így járni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!