Szerintetek ez igy jó? Vagy hogyan tudnám máshogy megoldani?
Nem tudom, barátod hány éves, dolgozik-e. Ha dolgozik, csak zsebpénzt keres diákmunkával, vagy teljesen eltartja magát?
Szóval nem tudom, hogy miből jön neki az a sok pénz, amit rád költ.
De én, akár szintén középiskolás lennék, akár egyetemista, akár dolgozó ember; abszolút nem akarnám, hogy a nem kereső, pénzzel nem rendelkező középiskolás barátnőm bármilyét is eladja, hogy nekem ajándékot vegyen.
Ha én utólag megtudnám, hogy ebből lett ajándékra pénz, nagyon kellemetlenül érezném magam és megkérném, hogy soha többé ne tegyen ilyet. Az ajándéknak (és különösen a tőle kapottnak) nem az értéke a lényeg, hanem, hogy szeretettel adta.
Annak tükrében amit írtál az anyagi helyzetetekről,
("Nem vagyunk szegények, sőt, átlaghoz képest kicsit jobban élünk,...") mi lenne, ha azt mondanád a szüleidnek, hogy kivételesen adjanak neked 6ezerFt-ot, hogy megajándékozhasd a barátod, karácsonyra?
Ajánld fel, hogy te nem kérsz semmi ajándékot tőlük, de ez neked nagyon fontos lenne.
Köszönöm szépen mindenkinek! :) Abba sajnos nem mentek bele, hogy ideadják a pénzt pedig megpróbáltam. :(
Amugy a barátomnak jó munkája van, onnan van pénze. :) Nem várja el hogy drága ajándekot kapjon, csak én érzem sz arul magam miatta hogy mindent ő fizet, én meg soha nem tudok semmit adni neki.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!