Hogyan mondjam meg Anyukámnak, hogy néha "nincsen túl jó illata"?
Nem akarom megbántani. Szerintem ő nem is érzi, de tök ciki, mert elég kellemetlen. Főleg ha jön valaki hozzánk. A férjem is megjegyezte már...
Kicsit nagydarab, nehezebben mozog, de ez még nem ok arra, hogy valaki ennyire ne legyen igényes önmagára.
Kérlek segítsetek!!!
Hát igen, ez kellemetlen téma, főleg akit szeretünk, annak nehéz megmondani. Nem tudom, milyen viszonyban vagytok, vagy mennyire veszi Anyukád a poént, de ha esetleg viccesen próbálnád meg mondani, nem sértődne meg annyira... Ha nagyon "rákészülsz" a mondókádra, az kellemetlenebb lesz. De én is azt mondom, inkább Te szólj neki, mint más...
Minden jót!
vegyel neki golyosdezodort..hogy ez nem fogja meg a ruhat, stb. en a lady speed sticket szeretem, az atlatszot, még tánc után sem voltam büdi.
viszont nem potolja a furdest, az tény.
beszélj vele mindenképp, persze, meg fog bantodni, de hatha elszegyelli magat.
nalunk a parom novere kisebb szinten fogyatekos, kethetente furdik, a csalad nem tud rá hatni egyaltalan, se szep szó, se veszekedes, se semmi.
szerintem anyukaddal nem ilyen, vele lehet beszelni.
a masik, lehet, hogy neki kádja van, és kényelmetlen neki a ki be maszkalas, ez esetben ha lecserelnetek zuhanyzora, tudom pénz, de lehet, hogy segitene, kérdezz rá
sok bátorságot.
Szerintem lepd meg valami ajándékcsomaggal, amiben olyan apró dolgok vannak, amiket szeret pl. csoki, tea, kávé. Ebbe a csomagban vegyél tusfürdőt, parfümöt. Szóval, állíts össze egy jó kis vegyes ajándékcsomagot, hátha...
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!