Mit csináljak a nevelőapámmal?
Sokat vaciláltam, hogy kiírjam-e a kérdést, próbáltam egyedül megoldani, de mégis tanács kellene.
Szóval az a gondom, hogy a nevelőapám rettentően gyerekes. Most nem a számítógépes játékokról van szó.
Pl anyum mond neki valamit, akkor elkezdi teljesen az ellentétét csinálni, hogy "ha így se jó akkor nem tudom mit csináljak" ha ideges akkor ilyen folytott hangon duzzogva mondja, hogy semmi sem érdekli, csapkodja az asztalra a dolgait, ha kétszer kell beszóljon, a húgom miatt, hogy takarodó másodjára már csapkodja az ajtót.
Durcizik, hisztizik, a stresszét nála alsóbbrendűeken vezeti le, mondván, hogy "azért mert megtehetem" illetve "szeretném ha félnétek tőlem"
Abszolút nem arra törekszik, hogy tiszteljük. És ha bármi vitája van anyummal azért mi (én & a húgom) vagyunk hibásak, mert anyum már nem is engedi, hogy megszidjon minket.
És mikor tőlem kér tanácsot, hogy mit csináljon egyszerűen nem tudok mit mondani. 16 éves vagyok pls, alig van élettapasztalatom. Ha gondja van anyummal akkor szintén velem beszéli meg, és hiába mondom, hogy beszéljék meg ketten akkor csak durcizik. Komolyan tanácstalan vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!