Nagymeretemvan kérdése:
Hollandiaban vagyok munka veget es hianyzik a csaladom' mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 11:46
1/18 anonim válasza:
a, Gyere haza.
b, Vidd ki a családodat is.
c, Szép, értelmes nicked van.
3/18 anonim válasza:
Nézzél szét Amszterdamban. Lehet, a családod utána is hiányzik, de a szex az nem.
4/18 A kérdező kommentje:
Nem erdekel a sex nem tudom meg kihozni oket mert nincs penzem .... es 3 napja vagyok itt
2016. nov. 16. 12:27
5/18 A kérdező kommentje:
Honvagyam van nagyon nde nagyon... nem tudom mit tegyek....
2016. nov. 16. 12:28
6/18 anonim válasza:
Lehet, nem fogod bírni. Nem mindenki bírja. Ismerősöm, negyedik nap vissza jött. Egyszerűen, még elaludni sem bírt.
7/18 anonim válasza:
Így jártál srác. Húzz haza nem neked való a külföldi élet.
8/18 anonim válasza:
3 nap alatt honvágy? Az igen. Ha ennyire gyenge vagy lelkileg, akkor tényleg nem való neked a külföldi munka, menj haza.
10/18 anonim válasza:
Mindjárt hétvége, Hollandiából meg pár óra alatt haza lehet jönni, ne akarj már belehalni.. Vagy életed végéig anyád lakásában akarnál lakni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!