Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tegyek, hogy ne egy buta...

Mi tegyek, hogy ne egy buta senki nő legyek a szemében?

Figyelt kérdés
A férjem nagyon csúnyán bánt velem, ordított és el hajította a biciklit mert nem halottam, hogy haza jött és az ajtó nem volt nyitva.Nem szóltam neki semmit ha nem elmentem a boltba kaját venni. Utána fél vállról oda lökte hogy bocs és ezzel elintézte, aztán tovább sértegettet, hogy elnyomom mert nincs pénzünk ruhára, és meg is vert mert véletlen meg löktem, utána bocsánatot kértem meg ölelgetem szeretgetem, de nem engedett magához, később igen kb. 5percre utána ujjból ledob bot az ágyról hogy hagy békén. Még szexel sem tudtam rá venni a békülésre,ő tovább durva maradt, bár sokszor azt kiabálja utállak és elegem van belőled , aztán meg azt mondja csak dühében mondta és ,hogy miért ilyen buta nő a felesége, mert azt mondom neki beszéljük meg a problémáinkat.Segítsetek!
2010. ápr. 28. 23:33
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
file:///D:/Ibolya/Ibolya%20dolgai/Parancsikon%20-%20F%C3%A9nyk%C3%A9p%201935.lnk
2010. ápr. 29. 00:11
 12/22 anonim ***** válasza:
61%
hogy te milyen sotet vagy
2010. ápr. 29. 00:33
 13/22 anonim ***** válasza:
58%

kedves ibolya...

megtaláltad már a férjed kérdésté?:D

2010. ápr. 29. 00:40
 14/22 A kérdező kommentje:
nem is tudtam hogy ő is irt
2010. ápr. 29. 00:43
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a férjednek nagyon komoly mentális problémája lehet. Skizofrénia, bipolar disorder...és hasonlók is beleférhetnek a szatyorba.

Én szépen csendben összepakolnék és menteném az életemet amíg van. lehet, hogy ez nem helyes, de az sem az, hogy fizikálisan és verbálisan is bántalmaz.

2010. ápr. 29. 02:21
 16/22 anonim ***** válasza:
58%
eleg kamunak hangzik:S szoval valaszolni se erdemes ra! fekudj le aztan aludj:S:S
2010. ápr. 29. 04:45
 17/22 anonim ***** válasza:

Áááá. :D

Most ez lett az új divat? Már feltett kérdéseket újból feltenni a másik fél szemszögéből? Volt már egy hasonló, a 14 éves utánzós lányka esetében. :D Végülis érdekes mindkét oldalról átgondolni. :)

És akár igaz is lehet, ha egy gépet használtok... Így döntse el az ember. :D

Na de tételezzük fel, hogy nem kamu a kérdés, ebben az esetben hagyd el a hapsit, de nagyon gyorsan. Már az ő kérdéséből is leszűrtem, hogy egy idegbeteg állat, de így aztán főleg. Lépj le, vidd a lányodat is. Fel lehet nevelni egyedül is, engem is egyedül nevelt anyám. Hidd el, neki is jobb lenne csak egy szülő, mint kettő, de állandó feszültségben.

2010. ápr. 29. 06:21
 18/22 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, itt a férjed kérdése, ha esetleg még mindig nem találtad volna meg.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__82..

2010. ápr. 29. 06:24
 19/22 anonim válasza:
2010. ápr. 29. 06:25
 20/22 A kérdező kommentje:
Egy gépünk van és nincs benne semmi különleges, ő alszik én meg bánatomban írtam, de már bánom,mert ő is, és így tényleg marhaságnak tűnik az egész
2010. ápr. 29. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!