Hány cm lehet 10-12 éves gyerekeknek?
Jjajj édes istenem!!! Lefygtama kérdésednél!!!!
De szerencsére h kibővitetted!!!
Hát, hallod, már majdnem azt hittem, hogy pedofil vagy...
Aha, hogy a csukója? Karkötő lesz?
Hááát, attól függ, hogy mekkora az a 10-12 éves gyerek. A hétvégén voltam önkéntesként segíteni egy hatodik osztályosok (11-12 évesek) számára rendezett vetélkedőn, és hááát... Az egyik gyerek volt vagy 140 centi, a másik meg magasabb volt nálam (170 centi vagyok). Az egyik nyeszlett, vékonydongájú kiscsávó volt, a másik kezdő izompacsirta. A lányok között is voltak olyanok, akiket nem néztem volna többnek nyolc évesnél, és voltak szinte tökéletesen kifejlett, nagydudás, igazi "asszonyos" típus is. Sok mindentől függ ez...
Bocsánat, hogy rosszul tettem fel a kérdést, figyelmetlen voltam :(
Karkötőket szeretnék készíteni több tucat gyerkőcnek. Tudom, hogy ez sok mindentől függ. ezért is jó lenne egy -tól -ig méret...
Miből szeretnéd készíteni? Ha vékony gumi lenne az alap, azzal nem lehetne melléfogni, mindenkire jó lenne. (csak egy ötlet)
A kérdésedre sajnos nem tudom a konkrét választ, de azért remélem, egy kicsit tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!