Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis honnan, kitől kérhetnénk...

Mégis honnan, kitől kérhetnénk segítséget?

Figyelt kérdés
kertes albérletben lakunk egy vidéki nagyvárosban és most árulják a házat,ha elkel akkor mennünk kell.megvásárolnánk az ingatlant mert tetszik és jó helyen is van és a gyermekeinket sem szeretnénk kitenni egy környezet változásnak.de kp sajnos nincsen,ami lesz is az is hónapok múlva,amikor is tudnánk felvenni banki kölcsönt esetleg.addig meg simán elkelhet a ház.nem tudjuk mi tévők legyünk.nincs ötletem,és el vagyok keserdeve.:(
2010. ápr. 26. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen a tulajokkal kéne megbeszélnetek ezt a helyzetet. Hajlandók-e várni amíg sikerül hitelt felvennetek vagy nagyon sürgős nekik a pénz. Nem tudom milyen környéken laktok, de mostanában nem kelnek el gyorsan a házak. A mi családunkban pl. két évig (!) tartott, míg sikerült eladni egy házat.
2010. ápr. 26. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha albérlők vagytok nem tudjátok megbeszélni a főbérlővel (tulajjal) hogy ti megvennétek csak még a hitelt kell intézni? Vagy. Az az egyetlen "megfelelő" ingatlan a környéken? Mert elköltözhettek pl. szülőkhöz addig míg nincs meg a pénz, és akkor ingatlanokat nézegetni.
2010. ápr. 26. 17:31
 3/6 A kérdező kommentje:
szülőkhöz nem tudunk menni sajnos.vannak ingatlanok de nem ilyenek sajnos.tudja a tulaj hogy esetleg megvennénk de nem akarjuk azt hogy miattunk elküldjön pl egy vevőt és aztán mi mégsem tudjuk valamilyen okból megvásárolni.(mert sajnos azért vagyunk albiban is mert elúszott egy ingatlan vásárlás,rajtunk kivül álló okból:()
2010. ápr. 26. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
előleget se tudtok letenni? Mert az már papíron ígéret a vételre.
2010. ápr. 26. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
És ha megbeszélnéd hogy fizetitek az albérletet továbbra is csak azt a pénzt levonja az árból.hallottam már ilyet és amikor van pénzetek kifizetitek pl fél év múlva vagy egy év múlva.
2010. ápr. 26. 17:42
 6/6 A kérdező kommentje:
igen kedves utolsó válaszoló,ez bennünk is felmerült mint megoldás.de nem valószínű hogy ez neki jó buli lenne hogy albit fizetek és az már lejön az árból az neki nem üzlet valószinüleg.de nem rossz az ötlet végülis.
2010. ápr. 26. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!