Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha fehér barátnőm van, de...

Ha fehér barátnőm van, de félig roma, én pedig teljesen magyar vagyok, lehetnek barna gyerekeink?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 21:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
21:58 - hogy érted, hogy "szerencséd"?
2010. ápr. 25. 22:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Nyilván szerencsésebb, ha fehér bőrszínnel születik a gyereke, mert sokkal könnyebb élete lesz, mint sötét bőrrel.
2010. ápr. 25. 22:11
 13/19 anonim ***** válasza:

ma 22:05

Negyed részben cigány vagyok..

2010. ápr. 25. 22:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Most te aggodsz vagy szeretned, hogy barnabbak legyenek? Engem abszolut nem erdekelne, hogy milyen szinu a gyerekem, csak egeszseges legyen! A ciganylanyok nagyon szepek tudnak lenni! Valasz a kerdesedre. Ha mar a gyereke anyjaban dominalt a feher borszin, akkor a tieddel keveredve szinten vilagosabb kellene, hogy legyen. Ha neked is lenne roma osod, abban az esetben sotetebb boru gyerek is szulethetne.
2010. ápr. 25. 22:21
 15/19 anonim ***** válasza:
hát,haveromék apuja félvér,anyuja fehér..hárman vannak tesók..haverom a legidősebb ő fehér..a "középső" srác kicsit barnább..a legfiatalabb meg pontosan nem tudom de asszem valamivel fehérebb mint a "középső" srác..:D
2010. ápr. 25. 23:36
 16/19 anonim válasza:
Én félvér vagyok.Párom magyar.A kislányunk olyan hófehér bőrű mint az apja.Dehát az a bizonyos genetika...Valahol olvastam hogy két teljesen hófehér bőrű embernek is született barna bőrű gyereke.Szóval megvan az esély rá nálatok is.De ha szeretitek egymást,akkor szerintem a bőrszín nem akadály.És ha nagyon barna bőre lesz is,akkor is a te gyereked marad...
2010. ápr. 26. 10:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen mivel a genetia öröklödik. De ez problémma lenne?
2010. ápr. 26. 13:47
 18/19 A kérdező kommentje:
sajnos olyan családom van, hogy nem fogadják el, mikor bemutattam is nagyon ellenezték, már több, mint egy éve tiltakoznak ellene...:(
2010. ápr. 28. 13:02
 19/19 anonim válasza:
Ha tényleg szereted ki kell tartanod mellette!Ez a legfontosabb!Másokkal meg ne törődj,mert nem nekik kell vele élniük.
2010. ápr. 28. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!