Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan sikerult masnak legyözn...

Hogyan sikerult masnak legyözni a sorsot?

Figyelt kérdés

Gondolok itt peldaul azokra, aki nem " jó " csaladba szuletett, azaz viszautasitó környezet , szeretetlenség.

Akiket folyton arra tanitottak , hogy barmi törtenik minden az ö hibája.

Akik önvádban nöttek fel, visszautasitásban.

Nem kaptak támogatást .... föleg lelkit nem.

Nem kaptak elfogadást ....

Mikor jöttek rá hogy ez igy nem ok...

Hogy nem az ök hibájuk....

Gondolok itt a csendes gyulölet aldozataira is ....

Van e ebböl kiút ?

2016. okt. 15. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

11 évesen egy osztálytársaméknál jöttem rá egy ebédnél, hogy nálunk nem ok... onnantól úgy voltam vele, majd én csinálom a magam dolgát és ennyi. Működött. Illetve működik a mai napig. Teszem hozzá, nekem csak anyám volt a nagyon negatív környezet, de ő igyekezett az össze rokontól elszeparálni egy időben. Na innentől ez is megváltozott, mert leesett, hogy a rokonok a normálisak. Így figyeltem, mindenhol igyekeztem tanulni, ahol csak lehetett. Így nem tudott a közvetlen környezet lehúzni annyira többet.

Szóval van kiút. Ok, nem én lettem az USA elnöke :) De arra sose vágytam, így nincs is gondom :)

2016. okt. 15. 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:
72%

Bevagy zárva egy ketrecbe, hogy nem tudsz semmit tenni?

Ha te magad nem segítesz magadon senki nem fog. Gondolom sok problémád van, próbálj meg lépésről lépesre menni és megoldani a gondjaidat.

Mások sem kapnak feltétlenül támogatást, a legtöbb felnőtt korán megtanulja, hogy csak magára számíthat.

2016. okt. 15. 14:15
 3/3 anonim ***** válasza:
82%

Természetesen. Mondjuk 25 év fölött már nem lehet a gyerekkori meg anyucira és apucira mutogatni.

Pszichológus, ha másképp nem megy. Az is cselekvés a jövőért, az előre haladásért.

2016. okt. 15. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!