Hogy reagálnátok, ha anyátok pasija alsógatyában fogadna titeket, mikor mentek látogatóba?
Velem is megtörtént ez a szitu, ráadásul apám halála után nem sokkal!
Én fegyvert fogtam mindkettőre és gatyában zavartam ki az ipsét az utcára!!
Anyámat meg levertem mint a taknyot!!
26F
Amúgy elmondom mit éreznék iyeln esetben..
Szégyellném hogy az anyámmal maradtam..
Nézz a farkára és röhögj fel hangosan!!
Tuti a hatás!!
:DD
márpedig prűd vagy.
egyébként ha a strandon futnál össze vele, és úszógatyában lenne, akkor ugyanígy ki lennél akadva?...
Jogosan vagy kiakadva.Illett volna valamit magára vennie.
Nem a strandon volt,és és ti vendégek voltatok anyádnál.
Ebben az esetben nem illik alsóneműben maradni.
Igaz,hogy ma sokan nem tartják fontosnak az illemet.Ez kitűnik némelyik válaszból is.
szerintem ez nem prűdség, hanem illem kérdése. a strand az teljesen más. ott a kutyát nem érdekelné, de ha teszem azt alsógatyában bemenne a boltba lehet még a rendőrséget is kihívnák, hogy perverz, mutogatja a himbilimbijét.
aki pedig azt írta, h ez a legnagyobb problémám annak csak annyit, hogy: igen, nekem ez a legnagyobb problémám, úgyhogy irigykedj csak tovább!! :) ez egy olyan oldal, ahol az ember kérdést tesz fel, amire (értelmes) választ vár és ez a kérdés a "családi kapcsolatok"-on belül az egyé kérdések rovatban abszolút helyt áll. ezért van ez az oldal. ha nem tetszik a kérdés, minek válaszolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!