Milyen az élet egy olyan családban ahol az egyik szülő fehér, a másik arab vagy indiai?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert mostanában olvastam erről a témáról. Szerinted mennyiben másabb egy ilyen család egy átlagos fehér európai családtól?2016. okt. 1. 19:02
12/12 anonim válasza:
nekem apukám arab anyukám magyar
elváltak 3 éve, előtte 26 évig voltak házasok
apa 18 éves korában került magyarországra anyanyelvi szintn beszél magyarul.
én fél éve nem beszéltem vele, mert nem tudja elfogadni hogy barátom van de az még a kisebb probléma lenne.
mióta anyávl elváltak semmi mást nem hallunk cak hogy mekkora egy pénzéhes zsarnok ku.va
egyszer mondtam neki hogy én ezt nem igy gondolom, azóta engem is pénzéhes ku.vának nevez
szóval igen, kaotikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!