Mit tudok ebben a helyzetben tenni?
Figyelt kérdés
Apám már elég sok éve kb. 20-25 éve alkoholista. Pár hete eljött az az idő, hogy nagyon sokat iszik és egyre hülyébb ilyenkor. Ez még akkor baj nem is lenne, de a fizetését lényegében a kocsmákra és a boltokra költi, hogy neki legyen mit inni és persze anyámnak a maradék fizetése megy számlákra, ételre, cigire meg az apámra, hogy ne dühöngjön. Már éppen hogy kihúzzuk a hónapokat és egyszerűen nem tudunk mit tenni vele, mert ugye így elvonóra mi nem küldhetjük ő meg nem fog menni. Elköltözni nem tudunk anyával mivel anyagilag nem engedhetjük meg és a válás sem tudom, hogy jó lenne e, mert vissza járna mindig és mivel eddig soha nem volt testisértém meg ilyen ezért gondolom a rendőrök sem tudnának vele mit kezdni. Szóval most teljesen tanácstalan vagyok és kikészít minket. Mit lehet ilyenkor tenni? A helyesírásért elnézést. Válaszokat köszönöm!2016. szept. 12. 14:22
1/4 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni, változni nem fog.
Deliriumos állapotába mentőt hívni azt detoxba vitetni. ahhoz nem kell a beleegyezése.
Anyád meg nem adjon neki pénzt. (tudom ez nem egyszerű, belekerül jópár üvöltözésbe)
2/4 A kérdező kommentje:
Már jó pár alkalommal elmondtam neki, de nem tesz semmit ellene. Pl elkényeszteti. Reggel cigit tölt neki, megveszi a reggeli kis felesét, hogy ne remegjen és kaját vesz neki. Szóval én hiába beszélek, de látom, hogy ő is el akarja innen küldeni csak nem teszi.
2016. szept. 12. 19:46
4/4 A kérdező kommentje:
17
2016. nov. 10. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!