Mi vonz egy nőt egy ilyen ferfiban?
Kb. Egy eve van egyutt a bátyám, aki lassan 30 eves a barátnőjével. A bátyám meg itthon lakik velunk, de a hobbijan kivul , amibol egy kis penz befolyik, semmit nem dolgozik, nem is akar, itthon lakik a szülői házban. Haragszom a batyamra, nem tudok ra felnezni, amiert ilyen onallotlan, sokat vitatkoztam vele, de a szüleim elnezik neki. Nem ertem , hogy lehet neki egyaltalan barátnője? Mit lehetne vele kezdeni, én most megyek egyetemre, ez talan segit, hogy ne nézzem mindig, ahogy 30 eves lettere meg gyerek.
18 N
Nálunk ugyanez van.
A szülők is tehetnek róla, viszont arra nem gondolnak, hogy ezeket az óriáscsecsemőket egyszer majd mi "örököljük"? Szóval jól teszed, ha dobbantasz, én azt ajánlom, hogy ne is ápolgass mélyebb kapcsolatot a tesóddal, mert akkor rád marad a későbbiekben. Ez genyón hangzik, de sajnos egy életünk van.
Az exem pont ilyen volt, nem hiába ex már.
Tehát a kérdésedre válaszolva, egy nőt (legalábbis engem) az vonz egy férfiban, ha van életcélja és hajlandó is tenni érte. A bátyád nem tartozik ebbe a kategóriába és sajnálom a barátnőjét, nyilván nagyon szereti, ha ezt elnézi neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!