Mit tehetnék, hogy elkerüljem a baj?
a barátom első exe külföldön él.
annak, hogy együtt voltak, már 4 éve.
Nem szerették egymást, rossz kapcsolat volt. A barátom nem is tartja vele a kapcsolatot.
De utánanéztem, hogy a csaj visszajön magyarba tanulni... elmondjam a barátomnak? Mi lesz ha a lány meglátogatja, vagy bekavar nekünk...?
4éve nem beszéltek... a barátomat nem is érdekli, nem is volt szerelmes belé.
a csaj meg csak kihasználta.
a baj csak annyi, hogy féltékeny vagyok, hogy mi lesz ha a csaj felbukkan, lehet baj köztünk? vagy a barátom lerázza?
NEM TARTJA VELE A KAPCSOLATOT, MÁR 4ÉVE
akkor miért jelent neked problémát,. ohgy haza jön? S miért kavarsz? Foglalkozol a másikkal? miért nem tudsz kettőtökkel foglalkozni.
Igen így baj. De nem a barátoddal van a baj hanem veled.
Nem szerette, nem érdekli, rossz kapcsolat volt, kihasználta... Ezek után ilyen kérdést! Szerintem te magadnak csinálod a bajt azzal, hogy ilyeneken agyalsz.
Ki az a hülye, aki egy ilyen kapcsolat után még érdeklődne a másik iránt?
Te beteg vagy esküszöm!!!Komolyan gondolod ezt a kérdést??!!Szóval négy éve nem tartják a kapcsolatot, jah alapból nem is volt "jó" a kapcsolatuk.TE meg megtudod h vissza fog térni az országba és összesz@rod magad?????? És nem tudod h szóljál-e neki???Édes istenem..szerinted érdekli a párodat h mit csinál a 4 évvel ezelőtti ex-e????
Pfujjj, elég érdekes lehetsz...
24/L
Mi itt a baj?
Most fogják egymásban felfedezni a szerelmet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!