Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmennétek az esküvőre?

Ti elmennétek az esküvőre?

Figyelt kérdés

Távoli rokonaink meghívtak minket egy kisebb esküvőre, de nem papír alapon, hanem eljöttek, és mondták, hogy melyik nap lesz, menjünk el, a pontos időpontot még nem tudták, de majd még eljönnek, és elmondják.

Na, szóval most szombaton lesz, anyám nagynénje felhívta őket, és megmondták neki, hogy 4-kor lesz az esküvő, utána a lakodalom.

De minket nem hívtak, nem jeleztek, semmi hír. Ez elég jelzés értékű, nem? Ti mit tennétek? Felhívni nem akarjuk őket, az eléggé nyomulásnak tűnhet, pedig annyira nem vágyunk rá, hogy mehessünk. Ilyen esetben nem bunkóság nem elmenni, igaz?

2016. aug. 18. 15:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha ők nem szóltak nektek, akkor nem mennék el.

A mi esküvőnkön a polgári szertartáson megjelentek olyanok akiket nem is ismertünk, több idős néni, bácsi, csak úgy besétáltak és leültek, konkrétan volt olyan általunk meghívott rokon, barát, aki azért nem tudott leülni mert ők odatelepedtek. Kiderült,hogy anyósomék ismerősei, mert a drága anyós boldog-boldogtalant akivel Ő jóban volt, meghívott a MI polgári szertartásunkra! És még a közös képre is beálltak fotózkodni az utolsó sorba..ezt ugye akkor láttuk mikor elkészültek a képek. Hát a pofám leszakad! Na meg pl a férjem öccsének az exét is meghívta a polgárinkra, csak ő mondta neki, hogy ne haragudjon, de így ő nem fog eljönni, akiket akartunk azokat meghívtunk hivatalosan. (Nekünk 2 meghívónk volt, az egyik csak a polgárira szólt, a másik a vacsorára, lagziba is)

Tehát ebből kiindulva, azért mert egy rokon elmondta az időpontot, ne állítsatok oda csak úgy.

2016. aug. 19. 11:53
 12/17 A kérdező kommentje:
tegnap este eljöttek, nagy szabadkozások közepette, hogy minket elfelejtettek. nem tudom, sírjak vagy nevessek...
2016. aug. 19. 12:43
 13/17 anonim ***** válasza:
22%
És mentek végül? Ha engem csütörtök este hívtak volna meg a szombati esküvőre, ráadásul még közlik is, hogy elfelejtettek, nem hiszem, hogy mennék. Max a polgárira, de a vacsorára és utána a lagziba semmi kedvem nem lenne elmenni.
2016. aug. 19. 13:12
 14/17 A kérdező kommentje:
nekem sincs kedvem, de anyám erőlteti, mert hogy mit szól a rokonság, ha nem megyünk, szerintem elmegyünk
2016. aug. 19. 15:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Elfelejtették a nagy izgalomban, készülődésben, én nem venném ezt sértésnek, tragikusnak, hiszen végül mégiscsak szóltak.
2016. aug. 19. 15:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Muszájból szóltak, én nem mennék el, nehogy még ők érezzék magukat sértve.
2016. aug. 19. 16:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Én elmennék.
2016. aug. 19. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!