Milyen különleges ajándékkal lephetnénk meg édesanyánkat?
mondd el neki h mennyire szereted és mennyire fontos ő az életedben és szeretnéd hogy örökre veled lenne.
meglepinek pedig szerintem is valami élményfürdőzés Egerszalók, gyönyörű :P
Én nem tartom szokásosnak az ékszert, hisz nem sokan engedhetik meg magunknak pl:az arany nyakláncot.
Az én anyumnak ma van a szülinapja, ő olyan kinti virágokat kapott amire vágyott (kertész), egy arany fülbevalót és egy diabetikus tortát (cukorbeteg) tőlem, tesómtól meg kerti lámpásokat és virágcsokrot. Nagyon meghatódott, hisz direkt a lelkünre kötötte, hogy ne vegyünk semmit :) De ha egy nagyon nagyon nem átlagost szeretnél, akkor tényleg a wellnes 7vége jó ötlet. :)
Nekem is pont ez volt, csak anyukám akkor 49 volt, én meg 12. Én úgy segítettem neki akkor, hogy éreztettem vele, hogy mellette vagyok, mindent végeztem helyett, volt hogy főztem, kiteregettem, bepakoltam a mosogatógépbe, egyszóval a magam módján segítettem, tanultam (nem tudom hány éves vagy, lehet ez a Te esetedben nem lehet), mint a kisangyal. De ha valami konkrétabban gondolkodsz, akkor szerintem győzd meg, hogy elmenjetek/vidd el (ha már dolgozol valami munkahelyen) Adriára, fizesd be egy próbabúvárkodásra (50 euróért már lehet). Nekem életre szóló élmény volt az első ilyen búvárkodásom. Kívánom, hogy nektek is legyen az ^^
15/F
Ha tudtok énekelni, készítsetek neki egy felvételt, van pár mamás szám, valamelyiket.
Egyébként:
www.wellnesshetvege.hu
Itt vannak akciók, pénzben viszont határ a csillagos ég... Tanács: olyan helyre menjetek, ahol nem csak medence van, hanem kimondottan élményfürdő.
Itt (is) lehet olcsón jó helyeket találni:
De érdemes az egyes helyek honlapján körülnézni, majdnem mindenhol vannak last minutes akciók.
Sajnos én még nem tapasztaltam, de nagyon kipróbálnám a thai masszázst. Vagy egy kirándulós, piknikezős nap is jó lehet, te vinnél mindent kis fonott kosárban, anyunak meg nem szólni semmit, csak, hogy öltözzön kényelmes ruhába és kész. Ugyanilyen jó lehet egy koncert, kiállítás, ezt akár egybe is lehet kötni a wellness-szel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!