Szerelmes lettem egy roma fiúba, de a szülők nem fogadják el. Mit tegyek? Bővebben lent
13 éves (magyar) lány vagyok és van egy velem egy idős roma fiú akivel két hete járok.Szeretjük egymást.Teljesen normális srác,a deszka függőséget leszámítva. :D
Az anyámnak elmondtam,mert úgy is a fülébe jutott volna(több ismerőse látott vele együtt).Ellenzi,azért,mert cigány és,mert úgy gondolja én királynő vagyok hozzá képest.Apámnak egyszerűen nem is mertem elmondani,mert megfenyegetett pár hete,hogy ha megtudja,hogy cigány fiúval járok kitagad a családból.
Anya azt mondta szakítanom kell vele,de nem tettem azt mondtam,hogy már nem is nagyon látom.
Mit tegyek,hogy elfogadják?
hagyd abba az iskolát, költözzetek össze és boldogan éltek, amíg...
meg nem csal, meg ne ver, eljátékgépezi a pénzeteket, szartja vele a purdékat a világra, családi pótlékot elkártyázza, összedől a vályogviskó...
folytassam
Csodás életed lesz és hülye szüleid ettől akarnak megkímélni. Ilyen szemeteket.
Magyar vagyok és azt vallom hogy minden ember egyforma, s nem a bőrszin számít. Hiszek abban, hogy egy roma is lehet normális. Nem vagyok rasszista,és nem bőrszin alapján itélek meg másokat. Soha nem értettem, hogy mások miért teszik ezt.
Leírni egy másik embert,csak azért mert más a bőrszine vagy másképp nézz ki. Az igazi dolog az mikor megismerjük a másikat előitéletek nélkül.
Most már mind1...
Szakított velem a fiú,mert,hogy nem tud tőlem deszkázni,azt mondta soha nem is szeretett.
A hátam mögött azt mondta rám,hogy prosti vagyok és hogy nagyon csúnya,stb.
Ha lát elfordítja a fejét,nem köszön,át megy a msáik oldalra.
A barátai azt mondják,ha boldog mindíg rólam beszél.:S
Én még mindíg szeretem,pedig ennek már több,mint egy hónapja.Azt mondja a barátnőimnek,hogy van barátnője,de az ő haverjai nem tudnak róla.
Nem tudom elfelejteni.Segítenétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!