Mit vegyünk ballagásra az öccsének?
tesóm is most ballag,nemrég ellopták a biciklijét,úgyhogy ez volt minden vágya,már "előre" odaadtuk neki,és nagyon boldog volt! amúgy a ballagásra pedig virágot,lufit kap,utána pedig enni megyünk:)
szerintem a pénz személytelen,de abból végülis ott vesz és azt amit ő akar,ami neki tetszik!
Sok sikert!
Szerintem is csak akkor adjatok pénzt, ha gyűjt valamire, vagy abszolút nem tudod, hogy mit szeretne.(Hamar elfelejti, hogy tőletek kapta)
De el tudnék képzelni ilyeneket:
- Közös kirándulás olyan helyre, ami ő is érdekli (Gödöllő, Krasznahorka, Fővárosi állat és növénypark, Debrecen, Pécs stb.)
- Könyv vagy könyvutalvány
- gravírozott toll
- kedvenc focicsapatának meze
- focilabda
- meccsre jegy
- egy üveg ital, ami a nevére van palackozva
- ha tovább tanul, akkor egy jó kis bőr táska, amivel suliba jár (mondjuk az már egy kicsit több, mint 10000, de össze lehet dobni)
- pénztárca
- karóra
- színházjegy/mozijegy/koncertjegy
- egy kép a kedvenc festőjétől (színes fénymásolat), vagy lehet olyan nagy alakú képeket kapni, amit neki kell számok után kifesteni. Volt a múltkor Van Gogh-os, nekem nagyon tetszett, csak nem vettem meg.
- rézkarc (amit ő karcolhat ki, kreatív hobby boltokban olyan 1500-3000 Ft körül van)
- dimenziós Puzzle
S persze a virág és bonbon az alap.
Virágból inkább: kála, sárga vagy zöld rózsa (esetleg kék), vagy egy szerencsebambusz (az sokáig szép lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!