20 év korkülönbségről tapasztalatok?
Várok rövid történeteket 20 év korkülönbségű pároktól, mire kell feltétlenül ügyelni, tapasztalatok, happy-end stb.
Köszönöm! (23L-43F)
Barátnőmék között 30 év van. Barátnőm 31, a vőlegénye 61, de nem mondanád meg a pasiról hány éves, sokkal fiatalabbnak tűnik. Mi 28/30 évesek vagyunk kisgyerekesek (nekik még nincs, de tervbe van) és simán bulizunk együtt. Sőt a srác volt az esküvői tanúm. Tök jól elvannak, lovagias a barátnőmmel és otthon mos, főz, takarít ha a barátnőm hülyére melózza magát a munkahelyén és késő este ér haza a segge ki van nyalva.
Nem tudnék róla vagy a kapcsolatról rosszat mondani, persze szokták apa-lányának nézni őket, de ezen jót poénkodnak. Szeretik egymást és szerintem igazi társak.
ki beszél itt özvegykorról? Senki se mondta hogy életük végéig együtt akarnak lenni.Már bocsi,de sosem értettem hogyha valaki feltesz itt egy kérdést, hogy nem sok-e a korkülönbség,folyton azzal jönnek a válaszolók hogy mi lesz 30 év mulva...inkább az a fontos hogy most jól érzik magukat,egyáltalán nem biztos hogy 5 év mulva is együtt lesznek...
a kérdezőnek pedig: ha szereted,legyél vele! Nekem is nagyon tetszik egy ilyen korú férfi,mázlid van hogy nem családos mint az én jelöltem...:( ugyhogy nálunk semmi se lesz,de Te legyél boldog és sz@rd le h mit mondanak a többiek.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!