Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerkóceim jöhetnének egyedül...

Gyerkóceim jöhetnének egyedül hozzám?

Figyelt kérdés
Már egyedül járnak iskolába is. Mégis mikor az exemnek megemlitettem, hogy igazán átsétálhatnának amikor a láthatás van, (közelebb lakunk mint az iskola) az exem dührohamot kapott, és azt mondta, hogy szó sem lehet róla. Nem értem. Állitólag ki sem bir állni, mégis látni akar 2 hetente?
2010. ápr. 15. 22:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

7:25!

Nagyon hasonló a sztori, de nekem fiaim vannak, nem lányaim. Elsó pillanatban azt hittem az exem az, de amikor irta, hogy 4 lánya van rájöttem nem ő az.

2010. ápr. 16. 07:31
 12/20 A kérdező kommentje:
Ezek szerint más is jár ilyen cipőben.....Miért ilyen gonoszak a nők? Miért nem tud örülni az új párjának???
2010. ápr. 16. 07:33
 13/20 A kérdező kommentje:
Én is abban bizom, hogy a fiúk rá fognak jönni mi a szitu, de addig is sérülnek. És ez az ami bánt.
2010. ápr. 16. 07:34
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, a gyerekek nem annyira sérülékenyek - ha tartják veled a kapcsolatot, és tényleg szeretnek nálatok lenni, akkor ahogy egyre nagyobban lesznek, annál jobban fognak hozzád ragaszkodni. (Egyébként ilyen korban már nem sokat ér a tiltás - tudod, a tiltodd gyümölcs a legédesebb... HA ezek az anyák okosak lennének, akkor nem tiltanák az apától a gyerket, hanem éppen ellenkezöleg, kényszeritenék, hogy menjenek, mert úgy sokkal inkább kiváltanák azt, hogy nem akarjanak odamenni)
2010. ápr. 16. 08:03
 15/20 A kérdező kommentje:
Valószinüleg igazad van kedves előttem szóló, de nagyon nehéz karba tett kézzel várni, hogy megnőjjenek, és nem az volna a cél, hogy meggyülöljék az anyjukat, vagy ne adj Isten engem.
2010. ápr. 16. 08:22
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem vagyok elvakult anyapárti,de igen,a gyerekekért menjen valaki.Ha dolgozol,akkor nagyszülő,barátnő,felnőtt.

Ha az iskolába elengedi a gyerekeket,akkor a felelősség az övé egyértelműen.

Ha hozzád mennek és bármi történne,menne az egymásra mutogatás.

Egyébként tök egyszerű,elő kell venni a bírósági papírt és követni azt ami rá van írva..

(még annyit kérdeznék,hazafelé egyedül mennek a gyerekek a láthatás végén?)

2010. ápr. 16. 10:37
 17/20 A kérdező kommentje:
Kivétel nélkül mindig megyek, és viszem is őket. Ez természetes. 100-ból 97-szer belém kötnek, provokálnak. És igen. Még még mindig nem értem, hogy az iskolába miért mehetnek egyedül zebrákon át nagy forgalomban, mig hozzám nem sétálhatnak át. Szinte idelátnak az ablakukból.
2010. ápr. 16. 11:23
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha természetes,hogy hazaviszed őket,annak is természetesnek kell leniie,hogy értük mész...

Hidd el nem provokálni akarlak.Gondold át még egyszer...

2010. ápr. 16. 11:58
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy át kellene gondolnom. Amig kicsik voltak, természetes, hogy kisértem őket. Most, hogy már nagyobbak, boltba suliba nagyszölőhöz egyedül jönnek-mennek. Miért ne jöhetnének ezután már hozzánk is egyedül. Szerintem tök logikus.
2010. ápr. 16. 12:48
 20/20 anonim ***** válasza:
NEm lehetne úgy megoldani, hogy te a ház elött várod a gyerekeket, az anya meg a benn marad a lakásban? AKkor neked adja át ugyan a gyerekeket, de nem kell egymással kapcsolatba lépni (még köszönni sem). Ha az anya nem engedi el öket egyedül - függetlenül attól, hogy ez jogos-e vagy sem - akkor nem érdemes ebböl egy újabb vitatémát csinálni, éppen a gyerekek érdekében.
2010. ápr. 16. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!