Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után ti megbocsájtanátok?

Ezek után ti megbocsájtanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kíváncsiságból és egyéb érdekek miatt kérdezem ezt! 19 éves vagyok és volt egy szintén 19 éves párom..

Idén megszületett az első gyermekünk, Amikor kiderült, hogy terhes rengeteget beszéltünk arról, hogy most mi legyen és mihez kezdjünk. Úgy döntöttük, hogy a legjobb tudásunk szerint felneveljük... én emiatt rengeteget dolgoztam és iszonyatosan féltem, hogy nem leszek jó apa...Mikor megszületett nagyon örültem és teljesen máshogy láttam a világot.. De az akkori párommal úgy döntöttünk, hogy a család érdekében itt most az a megoldás, hogy külföld legalábbis egy párévre.. amire saját lakás és biztonságos környezetben tudjunk élni.. Így is lett.. 1 hónap alatt.. amíg külön voltunk kiderült, hogy az egyik haverommal kavar és szerelmet vallott neki.. Én rengeteget próbálkoztam, hogy egy család legyünk.. azelőtt, hogy én megtudtam volna, hogy kavarnak végig azt hitegette velem, hogy Szeret.. és mikor megyekmár haza... Most jelenleg külön vagyunk.. És lényegében a kérdésem.. ha ő rájön, hogy tévedt a Kislány érdekeit nézve megérné megpróbálni ismét együtt?

2016. jún. 29. 12:41
1 2
 11/19 acelsziv ***** válasza:
80%
bocs, de honnan derült ki? Beismerte? Vagy csak valaki mondta aki hallotta valakitől, aki látott valakit aki gyanított valamit?
2016. jún. 29. 14:35
 12/19 anonim ***** válasza:
17%
Röviden, próbáljátok meg újra. Én is csaltam már meg a párom, megbocsájtott és én nem csaltam meg többet, sok év eltelt azóta. Egy esélyt szerintem kaphat.
2016. jún. 29. 14:38
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Biztos vagy benne, hogy te vagy a gyerek apja?
2016. jún. 29. 14:43
 14/19 anonim ***** válasza:
31%
nem, nekem van önbecsülésem, aki nem bír a nadrágjával annak fel is út, le is út, az ilyen nem ember a szememben.
2016. jún. 29. 14:46
 15/19 A kérdező kommentje:
Nos, konkrétan, egy ismerősömtől kaptam az infót, hogy elég gyakran találkoznak stb stb..Beszélgettem a exemmel és már látszott, hogy furcsán viselkedik ( Igen akár egy telefonbeszélgetésből kiderül) Mivel én külföldön dolgozok..vagy kinyomta vagy felsem vette..ráírtam a srácra akivel kavart (csókoloztak filmeznek isznak...) stb.. hogy lefeküdtek-e az nem érdekel... ha én azért vagyok kint, hogy nekünk beleértve neki is akkor egy kis hűséget elvárhatok nem??Mint kiderült elmondta a srác, hogy kavartak és azt is mondta, hogy a szereti és vele akar lenni..Mikor erről megkérdeztem az exem.. Nem tagadta... azóta már a kislánnyal is meglettem fenyegetve, hogy nem láthatom..Nekem ő már többet nem kell.. de legalább a kislányt ne kavarná bele.. Köszönöm a válaszokat..
2016. jún. 29. 15:39
 16/19 acelsziv ***** válasza:
100%

Hát barátom részvétem, hogy kifogtál egy ilyen cafkát aki ráadásul a gyereket akarja felhasználni, hogy ártson neked. De miért is? Mert ő nem bírta befogni a p..áját. A helyedben indítanék egy gyerekelhelyezési pert is. És persze egy apaságit, mert ki tudja...

Viszont azt egy életre megtanulhattad, hogy gumit miért is kell húzni.

2016. jún. 29. 15:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Felelőtlen, önző kis fruskának csináltál gyereket, aki még ki sem élte magát. Ezért nem olyan jó ötlet ilyen fiatalon a családalapítás. Ő sem tanul így tovább gondolom, a gyerekhez nem feltétlen van türelme, de unatkozik. Te példásan helyt állsz, azt látom, de sajnos erre alapozva sem nyernél gyerekelhelyezést. Láthatást viszont ítélnének neked.

A helyzet az, hogy ez a lány egy nulla kb. Semmit sem ér. Csak a gyerek miatt együtt maradni, úgy, hogy ő közben nyíltan nem szeret és csal.. hát. Te tudod. Túl fiatal vagy te is ehhez. Most rajtad is örökre ott lesz az, hogy gyerekes apuka vagy, ezt sok nő nem tolerálja, vagy próbálja kifúrni a gyereket. Így sem, úgy sem jársz jól. Ne engedd vissza a gyereked anyját magadhoz, ha szerencséd van, rájön, hogy mégse kell neki a gyerek, és biztosíthatsz a kicsinek te olyan életkörülményeket, amit megérdemel.

2016. jún. 30. 10:38
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnállak, látod hiába dolgoztál értük, nem becsülte meg. És hány nő van, aki egyedül marad egy picivel, mert apuka lelép... borzasztó. Ne okold magad és ne fogadd vissza. A kislányt meg nem tilthatja el tőled, ha szép szóra nem hallgat, fordulj bírósághoz.
2016. jún. 30. 12:18
 19/19 A kérdező kommentje:

Az elején pont én voltam az, aki rettegett, hogy mi lesz és eltudom-e látni a feladatom???... Hát nagyon sok mindent megváltoztatott bennem... Igen tudom, hogy nagyon korai volt. és meggondolatlan.. DE mostmár itt van és nem szabad bánni.. Köszönöm a válaszokat mostmár, tudom, hogy

mi lesz a helyes megoldás :)

2016. jún. 30. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!