Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen összetörtem! Hogy...

Teljesen összetörtem! Hogy keressek kiutat?

Figyelt kérdés

A családom tönkretesz.

Kèt fiútesóm van, az yikőjükkel (31) elèg rossz a viszonyom, mert teljesen ellentètek vagyunk és a barátnője (19) is itt lakik nálunk, aki versengeni próbál velem mindenben és sajnos drogosak mindketten, nem kicsit.

A másik testvérem (28) most épp pszichiátrián van, de amugy nálunk lakik, ő sajnos beteg(skizofrén) és alkoholista is + drogos, minden napbbe van kattanva, halucinál.

A nagybátyám (35) is nálunk lakik ő teljesen alkoholista az elvonó sem tud rajta segíteni, mindennap KO.

Anya itt hagyott minket a hugommal (15), aki folyton meglopja őt (meg mindenkit) és már többször rajta kapta drogokon is.

Az egyik legnagyobb problèma az "apám" az a gusztustalan féreg, aki nem ad enni, lakattal elzárja előlem a kaját, terrorizál már kiskorom óta, miatta szorongok idegenekkel beszèlni, önmagamat adni a mai napig.

Többször is műtötték az agyát mert beteg lett, de azóta még rosszabb, nem beszámítható.

Késsel fenyegetőzik stb, a testvéreim ezt elnézik, nem èrdekli őket.

Úgy tudtam leérettségizni, hogy a barátom adott enni meg ilyesmi, a mai napig ő segít, de már règòta együtt vagyunk és a viszonyunk megromlott.

Mondtam neki, hogy szakítsunk, de nem akarja, hogy itt maradjak minden nèlkül, mert a testvéreim is sajnálnak tőlem mindent, vagyis az egyik, mert a másio nem tud dolgozni, valószínű az elmegyógyban fogja végezni.

Eddig nagy nehezen mindig talpra álltam valahogy és folytattam mindent tovább, de mostanában már túl soknak érzem ezt az elmúlt 10 évet.

Anyámat nem érdekli semmi, ő elköltözött.

Érzelmileg zsarolgat, mintha még én lennék a hibás, hogy itt hagyott és nem is keres. Meg sajnáltatja magát, hogy milyen rossz élete, közben itthon nincsit enni.

Albérletbe nem tudok elköltözni mert nincs elég pénzem rá, most fogok elmenni dolgozni, de egy kereset kevés rá.

A barátom nem akar velem jönni, mert ő szeret otthon lakni és hozzájuk meg nem tudok költözni sajnos, nincs hely.

20/L

2016. jún. 28. 22:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, csak kicsit.
2016. jún. 29. 00:26
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Több gyár keres embert úgy, hogy ad szállást is ad, csak menjél! És kapsz fizetést is, nettó 140-160 körül.

Van aki 100 ezerből még gyereket is nevel, meg lehet oldani mindent, csak akarni kell.

Most húzz bele, keress egy fő- és egy másodállást. Beton kemény pár hónap lesz, de lesz pénzed kaucióra.

Keress egy csajt, akivel közösen vesztek ki lakást, sokan akarnak külön menni.

20 évesen felnőtt vagy, nem gyerek, ideje hogy rendezd az életed.

Komárom-Esztergom és Fejér jellemzően ipari terület, Pest környékén is egymást érik az ipari parkok.

Akár egy megbízható munkaerő közvetítő cég is segít úgy állàshoz jutni bárhol az országban, hogy szállás is legyen.

Ha egyenesbe jössz, megnyugszol, tudsz tovább tanulni. Nem kell megrekedni egy gyárban.

Az első lépés a legnehezebb. Nem kell félni, menni fog!

2016. jún. 29. 07:18
 13/19 anonim ***** válasza:
Balatoni szállodák is szoktak keresni nyárra munkásokat, bentlakással. Sokat kell dolgozni, de lenne szállásod, keresnél némi pénzt az induláshoz. Nézd végig neten a balatoni szállodák honlapját, esetleg kérdezz rá a közvetítő cégeknél. Napilapokban is olvasd el az álláshirdetéseket, az ilyen idénymunkákat nem a profession.hu-n szokták hirdetni.
2016. jún. 29. 11:37
 14/19 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi mindenkinek!!:)
2016. jún. 29. 11:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100 ezer Ft már elég egy kicsi albérletre. De az első 2 havi fizetést még tedd félre, hogy legyen tartalék, ha esetleg kitennének a munkahelyről vagy ilyesmi, és csak a 3. fizetés után menj el.
2016. jún. 29. 12:58
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez pl. 50 000 havonta:

[link]

2016. jún. 29. 13:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon "okosak" azok, akik jonnek itt az alberlettel. Persze, tenyleg nagyon olcsok is vannak, de a szopas az, h az elejen le kell tenni 2-3 havi kauciot. Na, erre varrjatok gombot. Ez meg egy 50ezres ablerletnel is 150ezer Ft. Annyit meg honnan szerezzen a szerencsetlen kerdezo, ha meg nincs munkaja?

Kerdezo, megertem, h nagyon rossz a helyzeted, de nem kilatastalan. 20 eves vagy, szerezz munkat, probalj meg kimenni kulfoldre. Vannk vendeglatos melok, amik minimalis nyelvtudast igenyelnek es jol is fizetnek. Csak a kezdet nehez, de meg lehet oldani, a lenyeg, h minel elobb kezdj el dolgozni es tegyel felre penzt.

2016. jún. 29. 13:36
 18/19 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. :)
2016. jún. 29. 18:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen a közös albérlet valakivel segítene.

Egyetem? = kolesz (jó persze nem ilyen egyszerű) de elbérlet helyett azt is fizethetnéd.

Könnyebb kijutni más országba diákmunkával, ezt ajánlom.

A barátoddal most sem laktok együtt, kibírnátok. De ha enni ad, és kitart melletted, segít, akkor felesleges a szíktás ,csak fel kell ébreszteni a tüzet :)

2016. jún. 29. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!