Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan esett rosszul? Párom...

Jogosan esett rosszul? Párom csak csesztet a rend miatt.

Figyelt kérdés

Van egy egy éves kisfiunk,párom 3 müszakban dolgozik én gyeden vagyok. Ő a héten délutános.

Le irom a ma délelöttünket,ami engem nagyon megbántott.

Gyerek felkelt 6 órakor. Adtam neki tejet,pihengettünk játszottunk az ő szobájába. 8 órakor kimentünk a konyhába reggelizni. Beteszem az etetőszékbe,de nem szeret ott lenni,hisztizett kiabált végig amig csináltam neki reggelit. Kajálás közben is kiabált,sikogatott. Párom ekkor orditott hogy ha azt akarom meglegyen a gyerek mind a 7 foga akkor csináljak vele vmit és becsapta a nagyszoba ajtót,mert ő pihenni akar.

Evés után elmentünk fürdeni,mert nagyon maszatos és izzadt volt a gyerek. Őt felöltöztettem mondom leviszem kicsit tudjon pihenni a párom. Amig bementem a ruhámiért a nagyszobába kisfiam is bement és elkezdett játszani az ottani játékaival,meg hozott magával a kis szobából is.

Ki vittem mindig h ne zavarja az apját,de olyankor hisztizni kezdett. Gyorsan elmentem fogat mosni,hallom h párom ordit h nem igaz nem lehet piheni,majd este ha hazaér 11kor ő is fel fog minket üvölteni és micsoda bunkók vagyunk. Ott hagytam csapot fogkrémesen :S fogtam a gyereket és gyorsan elmentünk kb fél 10kor.

11kor jöttünk haza,párom akkor kelt,kért kávét. Mondom jó fözök egyet. Gyerek etetőszékbe kezébe kiskanál,amit folyton eldobott ugye és sikogatott érte,szoltam neki nem szabad meg apa pihen,de csak nevetett. Kávét feldob,közbe csinálom a kaját mert 12kor indulni kell dolgoznia páromnak. Kész a kaja,mosogatóba be,gyereknek is enni adni,mert éhes. Közbe párom felkelt elment fürdeni,kiabált h undoritó a csap,oda futok h letakaritsam de nem enged be a fürdőbe csak morog,veszekszik velem. Közli h mire megfürdik végezzen a gyerek az evéssel mert cigit kell tölteni ne legyünk a konyhába.

Gyereket megetettem,hisztizik mert álmos,de még a párom kajáját is össze kell raknom amit visz dolgozni,mert ha nem rakom ki akkor nem viszi el és este velem veszekszik h ő egész nap evett. Közben rám kiabál h vigyem aludni vagy vmit csináljak vele mert nem birja. Gyors megtörlöm a kezét,arcát tisztába teszem. Konyha úszik(mosatlan edények,tele a mosogató),gyorsan az eldobált kaja darabokat összeszedem közbe,meg ugy nagyjából a konyha asztalról lepakolok.

Látom h párom a nagyszobába az ágyat igazitja mert ő nem birja elnézni ezt a kupit. Mondom neki mikor igazitottam volna meg mikor 11 után keltél ki belőle? Mondja nem csak ez,kisautók mindenhol,és morog.

Altatom a gyereket,ordit mint a sakál,h ő nem eszik a föztömből,mert undorító a konyha,be is nyit a gyerekszobába közli h jól elvettem az étvágyát. Csapkod amig el nem megy dolgozni,és hallom h szid h trehány vagyok,itthon vakarom nem csinálok semmit.

Nem veszi észre hogy este rend van mire haza ér,hogy nincs 600 kezem hogy mindent hamar megcsináljak,hogy ő is kicsit elpakolhatna,ha nem indulás elött egy órával kel fel,hogy a gyerek nem egy játék baba amit kikapcsolok és akkor csöndbe van és letehetem a sarokba.

Nagyon rosszul esett,mikor elaludt a gyerek neki álltam takaritani,most végeztem de még mindig sirok. Én vagyok a túlérzékeny vagy jogosan csesztet?

2016. jún. 24. 14:11
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
77%

mi a csöcsnek szültél gyereket ilyen embertől?

tipikus,hogy ő keresi a pénzt neked meg akkor kuss a neved..szánalmas. azt a gyereket közösen vállaltátok. egyértelmű,hogy valakinek otthon kell maradni,ezért átmenetileg a másik keresi a pénzt. aki ezzel a helyzettel visszaél és képes a fejedhez vágni,azt szerintem hagyd a fenébe.

igen, te vagy otthon, jogos,hogy a házimunkából kicsit többet vállalj, mint ő. de az nem jogos,hogy te neveld a gyereket,te főzz,te takaríts és úgy teljesen rád maradjon minden. neki is ugyanúgy segítenie kéne, nem csesztetni.

szóval menekülj és eszedbe ne jusson még egy gyereket vállalni vele

2016. jún. 24. 16:11
 22/63 anonim ***** válasza:
53%

miért vagy ezzel az emberrel????

miért szultél egyáltalán egy ilyen embernek??

mire vársz még?? miért nem hagyod el??

szerinted ez jobb lesz? a fenéket…ébb elég családi tragédiárol lehet olvasni, meg akarod várni, hogy az legyen a vége????

2016. jún. 24. 16:18
 23/63 anonim ***** válasza:
82%
Hát én annál a mondatánál, hogy kiveri a gyerekem fogait, úgy hajítottam volna ki, hogy többet eszébe nem jutna a közelünkbe se jönni. Ilyen agresszív bunkó suttyó parasztot már ne is haragudj. Kávét nem tud magának csinálni? Tudja, hogy nem kell hozzá p..nci? Az én férjem is rendmániás de ha valami nem tetszik neki, fogja magát és megcsinálja magától szó nélkül.
2016. jún. 24. 16:22
 24/63 anonim ***** válasza:
31%
Amellett, hogy egy ő ótvar tahó, te se tűnsz túl összeszedettnek.
2016. jún. 24. 16:24
 25/63 anonim ***** válasza:
20%
Akik azt írták,minek szült egy ilyen embernek: szerettem a férjem. Nem tudni,hogy a figyelemmegosztás szükségessége kiből mit hoz ki.
2016. jún. 24. 16:31
 26/63 anonim ***** válasza:
79%

szerette ok.

akkor mostmár el is válhat egy ilyen állattol.

kiuti a gyerek fogat?? ezt hozta ki belole, hogy anyuka már nem csak korulotte ugrál??

2016. jún. 24. 16:47
 27/63 anonim ***** válasza:
75%

Tök jogosan esett rosszul, de ez amúgysem jogosság kérdése...

Tudod mi a baj? Hogy hamarosan jön a dackorszak, hiszti, visítás, dobálás.

Akkor majd tényleg megüti?

A pasi egy igazi kényúr, te meg egy tipikus szolgatípusnak tűnsz... Azt tanacsolom sürgősen állj a sarkadra, mert mocskos szar életetek lesz.

És ez elsősorban a gyermeked miatt gáz. Az én apám is ilyen sajnos, anyu is megfeszült egész èletében, hogy megfeleljen neki, csititgatott minket tesómmal, kiszolgálta, kedvében járt, egyből ugrott neki mindig, és cserébe csak az alázást kapta...

2016. jún. 24. 16:54
 28/63 anonim ***** válasza:
53%

Jó:akiktől a nagy nullát kaptam:

Intelligens,tanult nő vagyok,megértő,kedves,tiszta,rendezett. De van,hogy évek múltán jön rá az ember,hogy ez nem elég. Kívánom,aki lenullázott,ezt sohasem tapasztalja meg.

2016. jún. 24. 16:58
 29/63 anonim ***** válasza:
77%

Egyébként hogy még valamit tisztázzunk: a GYED GYEREKGONDOZÁSI díj és nem háztartásvezetési!!!!

Ezt arra kapod, hogy a gyereket ellásd, ez a napi munkád, ahogy neki a munkahelyi. A háztartási ezen felül van, ezt vagy megcsinálod önként, vagy megosztjátok egymással.

De ha még azt el is fogadod, hogy a háztartást elvégzed nagyrészt, az SEMMI ESETRE SEM a te feladatod a párodat folyamatosan kiszolgálni és körülugrálni. Aannyira kávé-regggeli-kajabepakolás nem a te feladatod, és ha annyira nem életképes, hogy nem visz kaját, ha nem nyomod a kezébe, akkor a hiba benne van.

2016. jún. 24. 16:59
 30/63 anonim ***** válasza:
79%
Ne csesztessen,egy 1 éves kisgyerek nem fog neki vigyázba állni.Én bztos kaját se pakolnák neki,nem béna.Ha éhes elviszi ha nem igy járt.Maksz 2 napig nem visz nagy durci miatt aztán rádöbben magával szúr ki.Állj a sarkadra oszd le,mert aztán még elkapatja magát ő az úr a háznál,te meg a cseléd.Vagy meg szokik vagy megszökik.Ezért a fog kiveréses dumáért meg leorditottam volna a haját is.kellet neki gyerek akkor viselje.éjféltől reggel 8igy bőven kipiheni magát.8kor riadót is csinálnék,tied a gyerek enyém a háztartás
2016. jún. 24. 17:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!