Milyen különleges nevet adtak neked vagy adtál a lányodnak?
Figyelt kérdés
Pl. Minna, Stella, Trinity stb...2010. ápr. 12. 15:59
31/62 anonim válasza:
az én nevem Karolina..Linának hivnak,és szeretem ezt a nevet..nem különleges,de itt kevés embernek van..:)
34/62 anonim válasza:
A Jana szláv név és benne van a naptárban.
35/62 anonim válasza:
A Hertás első csajszi vok :D eszembejutott még,az egyik ismerősőm kislányának az a neve hogy Fűzér :)
36/62 anonim válasza:
a Flóra szerintem is jó név
meg még szép a Stella, Dominika, Bella, Annabella, Annamária, Virág, Mirjam, Laura név is
37/62 anonim válasza:
mindig azon röhögök, hogy felháborodnak a különleges neveken, mondván magyart kell adni. csak épp azt nem tudják, hogy pont a legostobább nevek a magyarok. amiket magyarnak tartanak annak 90%-a küldölfi eredetű, csak jobban beépült.
néhány igazi magyar név fiúknak: Budi, Turda, Szúr
lányoknak: Csikó, Hitvánd, Sáfély, Nyeste
a nagy szószólók miért nem ezek közül választanak?
ha lányom lesz Szerafína lesz. nekem tetszik, más meg nem érdekel.
38/62 anonim válasza:
És vegyész lesz a lányod? (Szerafin :D) Ezt le kellet ütni. :D
39/62 anonim válasza:
Szerintem a legszebb női nevek a Stella, Leila, Eleonóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!