Szülők! Ha a 15 éves lányotok pár naponta 1-2 órát fiúkkal lófrál egyből arra gondolnátok, hogy lefekszik velük?
Ilyen fiatalon szerintem ritkán fordul elő, hogy több partnere is van egyszerre (és azoknak a lányoknak is zűrös a háttere). Viszont ne legyenek illúzióid. Én 16 évesen vesztettem el, a csajszi 15 volt, és nem én voltam neki az első... bár ő a zűrös kategóriába tartozott :) Párom viszont velem vesztette el 18 évesen, 4 éve vagyunk együtt.
És ha esetleg még nem lett volna senkivel, akkor sem biztos, hogy az azt jelenti SEMMI nem történt még...
A lényeg az, hogy legyen tisztában a dolgokkal, és a következményeivel, de nem szabad elriasztani szerintem. Volt olyan ismerősöm is, akit mindenhonnan tiltottak, és csak azértis lefeküdt barátommal 15 évesen. Szóval csak okosan :)
Gyereket nevelni mindenki tud. Kivéve a szülőket. :-))
Kedves kérdező, ez egy tipikusan a kamaszok által látogatott oldal. Itt vársz választ egy ilyen kérdésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!