Mennyire jó dolog az, ha egy lány az első szerelmével van együtt hosszú évekig, esetleg összeköltözik vagy megházasodik vele? Később nincsenek ennek hátulütői?
Én egy 23 éves lány vagyok, 20 évesen jöttem össze a barátommal, vele vesztettem el a szüzességemet. Nagyon szeretjük egymást, ragaszkodunk a másikhoz, a szex is jó, de néha elfantáziálok arról, milyenek lehetnek egy másik pasival ezek a dolgok. Ha meglátok egy nagyon vonzó pasit, kicsit elmegy a kedvem a barátomtól, de utána rájövök, hogy őt ismerem, benne nem csalódtam, és szeretjük egymást. Arra is rájövök ilyenkor, lehet hogy mással nem lenne ilyen jó a kapcsolatom, és nincs is nekem kedvem ,,kiismerni" egy másik pasit. Olyan hosszú idő...
A barátom össze is költözne velem, látom rajta hogy ő komolyan tervez. Ennek örülök is. Mégis, lesznek később hátrányai annak, hogy évekig az első szerelmemmel voltam, és így nincs úgymond összehasonlítási alapom párkapcsolat terén. Nem vagyok én így még éretlen? (Félre értés ne essék, nem akarok r-ibanc lenni, nem a szex részére gondolok igazán, hanem úgy mindenre ami a párkapcsolatba beletartozik.) Köszönöm az értelmes válaszokat!
A fenti példa egy a sok közül. Mindenki miért szeret a rosszon csámcsogni?
A párom szülei imádják egymást hosszú évek óta, komolyan bárki megirigyelhetné ahogy néznek egymásra. Remélem mi is olyanok leszünk 3o év múlva:D
Annyi boldog kiegyensúlyozott párkapcsolat van, de mindig szajkózzuk a rosszat, a boldogtalanságot, a szerencsétlenséget, a megcsalást...VAlószínűleg ebből sincs több...csak a jó mindenkinek természetes. HA belegondolok a környezetemben majdnem mindenki az első kapcsolatával él együtt, házasodott, gyereke van és boldog. VAn aki a 1oo. al sem lett boldog, most válik a 1o1.-től. S akkor mi van?
Minden két emberen múlik. Rajtad és a Párodon. Ha biztos vagy az érzelmeidben, és a párod érzelmeiben akkor nincs amiért filózni...ha meg nem vagy biztos akkor gondold át miért nem, mi hiányzik a kapcsolatból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!